About

RISING MESS -BLOGI
26-vuotiaan helsinkiläisen lifestyleblogi yhdistää asukuvat, kauneusjutut, matkustelun, terveellisen elämän ja ripauksen hääjuttuja yhdeksi paketiksi.

BLOGIN KIRJOITTAJA
Laura Pensasmäki - vaimo, koiranomistaja, yrittäjä.

OMIN SANOIN
Blogi on kasvava sotku omasta elämästäni ja tarjoaa minulle mahdollisuuden tuoda ajatuksiani esille postauksien muodossa, kuvista puhumattakaan. Rakastan vaatteita ja asusteita, mottoni shoppailun suhteen on "mitä rumempi henkarissa, sen parempi päällä" ja tällä kultaisella säännöllä olen aika pitkälti vaatekaappiani täyttänyt.

Työskentelen yrittäjänä kauneusalalla, sekä joulukuusta 2017 lähtien Rising Mess -blogini on ollut  myös osa työpäivääni. 

Olen se tyttö, joka on aina äänessä, eikä häpeä, vaikka välillä pitäisi. Olen tyttö, jonka ulkoinen olemus sotii kuulemma hyvin paljon sitä sisäistä minääni vastaan, osaan kuulemma yllättää täysin. Olen perfektionisti, jolla on välillä vaikeuksia höllätä ohjaksia (mutta teen kovasti töitä tämän eteen). Olen se, jonka kaverit yllättyvät, jos saavun kerrankin ajoissa paikalle. Olen aina niin olevinani, vaikka todellisuudessa olen täysi nössö. Olen se, joka unelmoi aina ja joskus jopa uskaltautuu toteuttamaan unelmiaan.

YHTEYDENOTOT >

Latest Instagrams by @risingmess