TEIDÄN LINKKAAMIA BLOGEJA + ARVONNAN VOITTAJA

3.1.2018

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille lukijoille! Toivon todella, että tämä vuosi on edellistä parempi ja vähemmän stressaavampi. En tehnyt mitään uudenvuodenlupauksia tälle vuodelle, mutta olen kyllä hyvin määrätietoisesti päättänyt toteuttaa montakin eri asiaa, joita olen vain jossitellut ja pyöritellyt mielessäni aikaisemmin jo vuosia. Jatkossa aion tehdä unelmieni eteen töitä niin, että ne myös oikeasti toteutuvat.

Pyysin teitä lukijoita linkkailemaan aikaisemmin omia blogejanne, jotta saisin lisää luettavaa seuraamieni blogien listaan. Tämän postauksen tekeminen viivästyi nyt vähän joulukuun suru-uutisten vuoksi, mutta yritän kovasti palata nyt normaaliin arkeen ja keskittyä kivoihin asioihin - en tahdo jäädä murehtimaan sängyn pohjalle, vaikka edessä onkin vielä totuttelemista ja paljon käsiteltävää. Listaan tähän nyt omia lemppareitani teidän linkkauksista ja ehkäpä joku muukin löytää uusia suosikkeja omalle lukulistalleen! Blogit eivät ole missään tietyssä "järjestyksessä".

LEMPPARINI TEIDÄN LINKKAUKSISTA:"Kauneus, muoti, lifestyle. Inspiroidun ihmisistä, musiikista ja kauniista kuvista. Haluan tuoda blogiini positiivista energiaa."

Julian blogissa ihastuin heti kauniisiin kuviin ja helppokäyttöiseen ulkoasuun. Yleensä tykkään lukea pitkiä blogikirjoituksia ja vaikka Julian blogissa postaukset ovat enemmän kuvapainotteisia, niin siitä huolimatta tämä blogi upposi. Tykästyin heti Julian tyyliin ja voisin kuvitella hyvin asukuvissa näkyvät vaatteet myös omaan vaatekaappiini!
"Jos koirat, kirpputorit, kirjoittaminen tai kuvaaminen innostavat, meillä saattaa olla jotakin yhteistä."

Jenna Lehtosen blogiin olin törmännyt muutamaan otteeseen jo aikaisemminkin ja tässä blogissa yhdistyy hyvin kaipailemani pitkät blogitekstit, sekä myös kuvat. Jenna puhuu asiaa ja kirjoittaa mielipiteensä ihanan suorasti ja sen suuremmin kaunistelematta - tällaisesta sisällöstä nautin eniten blogeja lukiessa. Tätä blogia luen jatkossa todellakin ihan "täysipäiväisenä lukijana"!Kiia Innanmaa | kiiainnanmaa.blogspot.fi/

"Mä kirjoittelen ylläolevassa osoitteessa sellaista elämä -blogia! Aiheena on yleisesti elämä & sen isot ja pienet ilot, tarkemmin arki ja juhla, lahjat, askartelu, bullet journal, parisuhde, ihmissuhteet, (mielen) hyvinvointi ja muut pienet ihanat asiat!"

Kiia Innanmaan blogia olen seurannut jo hetken ja eniten olen ollut innoissani bullet journal -postauksista. Kiialla on ihania kuvia ja blogi on ehdottomasti "hyvän mielen" -blogi. Postauksiin on nähty vaivaa ja blogissa on mm. kivoja "do it yourself" -ohjepostauksia.
"23-vuotiaan nuoren naisen elämää! Blogi pitää sisällään kaikkea kauneushömpästä asukuviin ja oman elämän tapahtumiin."

Saija Ritämäen blogissa on törkeän siistejä asukuvia ja blogi on muutenkin juuri ihana annos kaikkea mitä "kauneus- ja asukuva" -blogeilta toivon (blogista löytyy myös muiden aihealueiden postauksia). Tykkään Saijan kirjoitustavasta ja blogi on kaiken kaikkiaan erittäin hyvä kokonaisuus!
"Tamperelaisen blondin lifestyleblogi, joka painottuu tällä hetkellä pääosin parhaillaan käynnissä olevaan korkeakouluvaihtoon Englannissa ja omaan tyyliini. Blogissa pohditaan välillä pinnallisemmin ja välillä syvällisemmin omaa tyyliä ja sen kehittymistä sekä kulttuurien eroavaisuuksia ja omaa suhtautumista siihen. Tykkään panostaa postauksiin paljon, ottaa laadukkaita kuvia ja toteuttaa vähän pidempiä kirjoituksia."

Elli Leppiniemellä on ihanan helppokäyttöinen ulkoasu, blogissa on itseäni kiinnostavia aihealueita, Ellillä on ihania asukuvia ja postauksiin on nähty vaivaa. Tätä blogia olen lukenut jo jonkin aikaa ja jatkan lukemista ehdottomasti jatkossakin!Anna Oon | so-up.fi/anna-oon

"Blogini Anna Oon on Lifestyle-henkinen blogi, jossa kirjoittelen tyylistä, hyvinvoinnista, teen tuotetestailuja ja välillä kirjoittelen myös syvempää pohdintaa."

Anna Oikarisen blogiin löysin tieni ensimmäisen kerran vuoden 2017 loppusyksystä ja samastuin Annan kirjoituksiin heti. Anna löysi jostain tiensä myös omaan blogiini, kommentoi yhtä kirjoitustani ja tätä kautta "löysimme toisemme"; sovittiin treffit ja nähtiin ihan oikeassa elämässä. Tämän jälkeen ollaan nähtykin useasti, autettu toisiamme asukuvien kuvailussa, sekä ihan muuten vain kahviteltu ja jauhettu kaikesta maan ja taivaan välillä. On ihanaa jakaa asioita ihmisen kanssa, jonka kanssa on paljon yhteistä ja tämän lisäksi vielä yhteinen harrastus, eli bloggaaminen. Annan blogissa yhdistyy ihanan tasapainoisesti kauniit kuvat ja pitkät blogitekstit kiinnostavista aiheista!

--

ARVONNAN VOITTAJA:


Häälaukkuarvonnan voittaja on nyt myös selvillä, arvoin voittajan Instagramissani ja arvontavoitto meni kommentille numero 25, nimimerkille "MUMMO". Olen laittanut voittajalle sähköpostia, vastaathan sähköpostiini, niin saadaan laukku toimitettua perille! Kiitos kaikille osallistuneille!

4 kommenttia:

 1. Oi kiitos tosi paljon tästä ja ihanista sanoista!<3 Lämmitti todellakin mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kiitos sulle, sulla on ihana blogi! :)

   Poista
 2. Iso kiitos ihanista ja osuvista sanoista! Ilo saada lukijalle kasvot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on huikea blogi, oon samaistunut itsekin yrittäjänä moneen kirjoitukseesi ja ensimmäinen koirani oli myös cavalier, sydän aina heltyy kun katsoo kuvia Sukka-koirasta. :D Kiitos kivasta blogista! :)

   Poista

Latest Instagrams by @risingmess