UNELMISTA TOTTA - KUN BLOGISTA TULEE TYÖ

12.12.2017

Kyllä, tämä on edelleen Rising Mess -blogi, vaikka ulkoasu onkin täysin uusittu! Mistä on kyse? No siitä, että tämä blogi ottaa nyt kertaheitolla askeleen kohti uutta ja olen enemmän kuin innoissani blogin tulevaisuudesta.

Elämän ja arjen on vain pakko jatkua.

Viimeisimmässä postauksessani kerroinkin isäni poismenosta ja tästä syystä blogissa on vallinnut hetken aikaa täysi hiljaisuus. Vaikka oma surutyö onkin vielä kesken, tiedän isänikin halunneen, että jatkaisimme siskojeni kanssa elämää mahdollisimman normaalisti. Suru ja käsittely vie aikaa, mutta se on matka jonka joudun käymään läpi oman perheeni ja omien ajatusteni kanssa. Elämän ja arjen on vain pakko jatkua, käsittely vie toki aikaa, mutta viimeisin asia tällä hetkellä oman hyvinvointini kannalta olisi vaipua totaaliseen epätoivoon. En pysty olemaan vain paikoillani yksin omien ajatusteni kanssa, joten tästä syystä aion nyt rohkeasti vain jatkaa blogin kanssa, saan näin muuta ajateltavaa.

Blogin uusi tulevaisuus? Tämän julkistuksen piti tapahtua jo aikaisemmin, mutta elämäntilanteeni sai kaiken vähän sekaisin ja blogi koki tosiaan sen pienen odottamattoman tauon. Paljastan kuitenkin nyt vähän pelonsekaisin tuntein, mutta kuitenki ylpeänä, että jatkossa oma pieni Rising Mess -blogini on osa työpäivääni! Blogihistoriaahan minulla on takana jo vuosia, mutta Rising Mess -blogiin olen käyttänyt ehdottomasti eniten aikaa ja antanut tälle kyllä kaikkeni. Vaikka blogi onkin vielä nuori, on se tuonut niin paljon elämääni ja olen uskomattoman kiitollinen mahdollisuuksista, joiden myötä blogini tulee olemaan jatkossa osa työpäivääni. Olen ollut yrittäjä (kauneusalalla) jo muutaman vuoden, mutta jatkossa yritystoimintaani kuuluu myös blogini.

Viimeiset virallisetkin asiat tähän liittyen on alkuvuoteen mennessä hoidettuna ja tämän jälkeen voin myös vielä täysin virallisesti sanoa tekeväni tasan tarkkaan sitä, minkä koen omaksi jutukseni ja mitä tahdonkin tehdä! Vuosi 2018 näyttää niin paljon valoisammalta kaikin puolin ja otan sen innolla vastaan. En kategorioi itseäni todellakaan "ammattibloggaajaksi", siitä ollaan vielä kaukana, mutta jonkin sortin "osa-aika bloggaaja-yrittäjä" -titteli voisi olla ainakin vielä toistaiseksi se kuvaavin.

Miten tämä näkyy blogissa? Ulkonäöllisesti jo ensinnäkin uudessa ihanassa ulkoasussa, sekä uskon blogin sisällön menevän vain entistä parempaan suuntaan, kun ajankäyttöni blogin suhteen jatkossa on täysin erilaista aiempaan verrattuna. Sisältö tulee pysymään aihealueiden suhteen samana, mutta jatkossa postaukset ovat entistä paremmin kategorioitu ja uskoisin tämän vaikuttavan myös positiivisesti lukukokemukseen. Jatkossa aion panostaa myös valokuviin aivan uudella tavalla, sekä uusi ulkoasu mahdollistaa nyt visuaalisesti kauniimpien postausten luomisen - uskaltaisin sanoa, että Rising Mess -blogi on vasta aloitellut sitä "kasvavaa sotkuaan".

Ulkoasua uudistaessa jouduin käymään yksitellen kaikkien aikaisempien postauksieni tekstirunkoa läpi, jotta sain sovitettua postaukset uuteen pohjaan. Olen tyhmyyksissäni aikaisemmin rajannut aina kuvat tietyn kokoisiksi, mutta jatkossa kuvatkin tulevat olemaan vähän isompia ja paremmin sovitettuja blogipohjaan. Tulen uusimaan lähiaikoina myös kuvauskalustoani, tämä on ollut haaveena jo pidempään, mutta en uskalla tehdä kuitenkaan mitään ratkaisuja ennen joulua, kun pikkulinnut ovat kuiskailleet siitä, että odottaisin ensin joulupukkia...

Paljon on tulossa, paljon on kehitteillä ja olen enemmän kuin kiitollinen siitä, että kaiken tänä vuonna koetun epäonnen ja epätoivon lisäksi elämässäni on myös kivoja asioita. Muutamat uudet asiat ja yhteistyöt tapahtuvat nyt alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen vähän hitaammalla aikataululla näiden oman elämäni muutosten vuoksi ja tämä on ehdottomasti paras ratkaisu tähän tilanteeseen. Vaikka itselläni on omassa elämässä vielä paljon toipumista edessä, on tämä blogi kuitenkin yksi niistä ihanista asioista, johon mielelläni sitä energiaani laitan. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Latest Instagrams by @risingmess