KAUNIIT MUISTOT EIVÄT KOSKAAN KUOLE

10.12.2017
Pusu poskelle - morsian ja isä (kuva: Mikko Pääkkönen)
Blogia on kohdannut vähän odottamaton tauko ja nyt koin ensimmäisen kerran vajaaseen pariin viikkoon, että voisin avata taas tietokoneen. Syy hiljentymiseen on ollut se, että elämäni on heittänyt täysin häränpyllyä ja viime päivät ovat olleet enemmän kuin raskaita. Joulukuun ensimmäinen päivä oli varmasti monelle lähtölaskenta jouluun, erilaisten kalentereiden ensimmäisen luukun avaamispäivä ja muutenkin ihan normaali päivä muiden joukossa. Minulle ja siskoilleni siitä tuli päivä, jolloin isämme nukkui pois.

En ole henkisesti valmis kirjoittamaan mitään muistokirjoitusta, mutta halusin kertoa nyt bloginkin puolelle asiasta, koska tästä syystä olen joutunut laittamaan kaiken hetkelliselle tauolle. Ja tätä kautta tieto tavoittaa varmasti myös monet omat ystäväni, en ole pystynyt kertomaan asiasta käytännössä kellekään vielä, miten ihmeessä tällaisesta asiasta edes sanotaan ääneen...? Toivon, että kukaan (läheisistäni) ei ota itseensä siitä, jos saa tiedon asiasta täältä - moni on varmaan ihmetellytkin miksi olen hetkellisesti hiljentynyt käytännössä kaikissa sosiaalisissa medioissa ja viesteihin vastaaminen on vienyt aikaa.

Olen tehnyt jo vähän töitä, sekä bloginkin suhteen olen hoitanut asioita tapaamisten muodossa, vaikkei se ole konkreettisesti postauksina näkynytkään. Moni on saattanutkin ehkä jo ajatella, että lopahtiko innostus alun jälkeen ja tämä blogi jäi tähän, mutta kyse ei ole tästä. Palaan hiljalleen normaaliin rytmiin kaiken suhteen, tottakai sitä tarvitsee itse aikaa, mutta tahdon mieluummin yrittää toimia mahdollisimman normaalisti ja keskittyä muihin asioihin. Jokainen käsittelee asioita tavallaan ja en ole itse edes vielä siinä pisteessä, että tietäisin mikä se oma tapani on, kaikki tuntuu vain jotenkin älyttömän oudolta ja omat tuntemukseni heittelevät laidasta laitaan.

Blogissa piti alkujaan ilmestyä koko joulukuun ajan oma joulukalenteri, mutta tämä jäi nyt tältä vuodelta pois, sekä julkaisen vasta myöhemmin luonnoksina olevia postauksia, joita oli tarkoitus alunperin julkaista jo aiemmin. Pidän nyt vielä hetken hiljaisuutta siihen saakka, että koen olevani valmis jatkamaan arkeani suhteellisen normaalisti.

Palaan lähiaikoina uusien postauksien voimin, tämä blogi ei todellakaan ole tullut tiensä päähän, mutta tällä hetkellä elämäntilanteeni vaati vielä toipumista ja muihin asioihin keskittymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Latest Instagrams by @risingmess