SOVITTELEMASSA HÄÄPUKUJEN KERMAA - HÄÄPUKULIIKE VIENO

9.11.2017
Kirjoittelinkin jo aiemmin pidemmän postauksen ihanasta hääpukuliike Vienosta, kun kävin tutustumassa uuteen Innocentian mallistoon (postauksen voit lukea tästä). Liikkeen omistajat Aino ja Jemina ovat ihan huikeita mimmejä, jotka ovat enemmän, kuin omalla alallaan. Vieno on enemmän kuin hääpukuliike, se on kaikessa kauneudessaan törkeän upea hääpukuliike, mallistosta puhumattakaan. Siellä palvelu on tytöille ykkösjuttu ja se näkyy, sekä myös tuntuu - Vienossa toteutetaan juuri Sinun unelmia ja ei sieltä voi lähteä kuin iso hymy huulilla!

Vaikka omat hääni ovat jo elokuussa juhlittu, toteuttivat Aino ja Jemina vierailuni aikana yhden unelmistani, olin salaa kuolaillut Innocentian Marigold hääpukua, joka kuuluu vuoden 2017 luksusmallistoon. Kerroinkin aikaisemmassa Vieno -postauksessani siitä, kuinka olin jo salaa haaveillut hääpuvun vaihtamisesta ennen häitämme (vaikka rakastinkin Enzoani Fatima -hääpukuani, mikä päällä lopulta häämme tanssin), mutta oltiin jo niin lähellä, ettei puvun vaihtamisessa olisi ollut mitään järkeä. Olin palavasti rakastunut tähän Marigoldiin ja olin aivan puulla päähän lyöty ja uskomattoman onnellinen, kun Aino ja Jemina kysyivät vierailullani pukua kuolatessani, että laitetaanko se päälleni."Hääpuku Innocentia Marigold (INX1703) - Näyttävä tyllihääpuku, jossa upeasti kirjailtu yläosa. Puvussa on ihanan pehmeästi liikkuva helma. Liikkeessämme oleva puku on cappucinon sävyinen, mutta pukua on mahdollista tilata myös ivoryn värisenä ja ilman laahusta. Sovituskappale on koossa 38." - Vieno / vienohelsinki.fi

Puku olisi saanut olla vähän pienempi, mutta sovituskappale riitti tämän sovitusunelman toteuttamiseen täydellisesti. Suuren laihtumiseni myötä (tästä voi lukea elämäntapamuutos -postauksesta) mm. rintavarustukseni on kadonnut totaalisesti (mikä on kyllä itselleni erittäin mieluinen asia nykyään) ja pukuun jäi etumuksen kohdalle pelkkää tyhjää. Tämä ei kuitenkaan näy päällepäin kuvia katsoessa ja mielestäni se kertoo hyvästä ja laadukkaasta puvusta, sillä puvussa olevan avonaisen selän kanssa on vaikea laittaa normaaleja rintaliivejä ja on hyvä tietää, että etuosa on valmiiksi sen verran tukeva, ettei liivejä tarvitse välttämättä ollenkaan.Se, mikä tekee hauskaa tästä "rakkaudestani" tähän Innocentian Marigoldiin on se, ihailemani unelmieni hääpuvut ovat olleet aina "pitsiä ja tylliä, eikä mitään blingiä" -ajatuksella valittuja, samaa kaavaa noudatti myös oma hääpukuni. Vaikka tässä Marigoldissa ei nyt mitään varsinaista blingiä olekaan, niin kyllä omaan makuuni nämä helmikirjailut ja läpikuultavat paljetit ovat kaikkea sitä, mitä olen aina "vastustanut". Jostain syystä tämä vei kuitenkin sydämeni ja koin niin ristiriitaisia ajatuksia tätä sovittaessani, sillä olin aivan myyty tälle hääpuvulle! Aivan kamalaa sanoa, mutta tunsin oikeasti oloni kauniimmaksi liikkeessä peilatessani itseäni tämä Marigold päällä, mitä itse hääpäivänämme. Tämä on varmasti ajatus, mitä moni ei uskaltaisi ääneen sanoa, mutta olen nyt rehellisesti tässä todennut, että en ollut kauneimmillani hääpäivänämme, vaikka sen olisi pitänyt olla juuri se päivä, milloin tuntisin olevani kauneimmillani.

Tähän toki vaikuttaa varmasti se, että olin rehellisesti niin ryytynyt koko häitämme edeltävän viikon kaiken stressin ja juhlapaikan koristeluiden kanssa, nukuin maanantain ja perjantain välillä ennen häälauantaita yhteensä 5 tuntia (kolmena yönä tunnin yöunet ja yhtenä yönä huikeat kahden tunnin unet) ja häitä edeltävänä yönä sain nukuttua sitten 3,5 tuntia. Yöunien puute ei johtunut siitä, ettenkö olisi jännityksissäni saanut unta, vaan siitä, että tehtäviä hommia oli niin paljon, että vuorokauden tunnit eivät vain yksinkertaisesti riittäneet, olin hääviikolla mm. tiistaista perjantaihin koristelemassa joka yö juhlapaikkaa alkuillasta aamu seitsemään-kahdeksaan saakka. Olin aivan varma, että saan oikeasti sydänkohtauksen kaiken stressin ja juodun kofeiinin takia - onneksi näin ei käynyt, mutta kyllä se vaan näkyi naamasta sitten hääpäivänä ja tästä syystä en todellakaan koe olleeni kauneimmillani hääpäivänämme.Palatakseni kuitenkin tähän, että ihastuin lopulta pukuun, mikä oli kaikkea muuta, mitä olin ikinä ajatellutkaan, haluaisin muistuttaa juuri sen hääpukuliikkeen palvelun tärkeydestä ja siitä, että hääpukuliikkeessä omistaja(t)/työntekijät ovat sinua varten ja kannattaa myös luottaa heidän makuunsa. Vierailuni Vienossa oli luksushääpuku Marigoldin sovittelun lisäksi myös Innocentian uutuuksiin tutustumista ja olin aivan myyty puvuista, vaikka ne olivat aivan päinvastaista, mitä olen ajatellut aikaisemmin itselleni ja mieltymyksiini sopivan. Olen lukenut monesti mm. Facebookin erilaisista hääryhmistä, kuinka joku on ollut vaikkapa sitä mieltä, ettei hänen vartalolleen ikimaailmassa sopisi merenneitomallinen hääpuku, mutta hääpukuliikkeessä käydessä on myyjä ehdottanut tätä ensimmäisenä ja lopulta merenneitomallinen puku onkin lähtenyt tilaukseen hääpäivää varten.

Vienossa Ainolla ja Jeminalla on silmää puvuille ja jos oma hääpäivä on lähestymässä ja olet puvun tarpeessa, niin tässä on kaksikko johon uskaltaa luottaa sataprosenttisesti. Vaikka olinkin itse vain vierailulla ja tutustumassa blogini nimissä tähän uuteen mallistoon, saivat tytöt itselleni niin hyvän fiiliksen, että olin oikeasti valmis lähtemään kassan kautta ulos Marigold kourassa, vaikka häämme ovatkin jo juhlittu. Tottakai keskustelimme myös paljon heidän tavastaan palvella ja varsinkin siitä, mikä tekee Vienosta ja sen antamasta palvelusta juuri sen upean hääliikkeen, johon sovitusajanvarauksen tehtyäsi et malta odottaa sovittelupäivää! Kerroin tästä aikaisemmassakin Vieno -postauksessani, sekä Vieno on myös kovasti esillä sosiaalisessa mediassa ja jo tätäkin kautta hääpukuliike on varmasti monelle sinne aikansa varaavalle sovittelijalle ns. tuttu paikka.


Miljoonat kiitokset vielä Vienon omistajille, Ainolle ja Jeminalle, en oikeasti pysty sanoin kuvaamaan kuinka onnellinen olin tästä sovitushetkestä, voisin oikeasti sovitella vain joka päivä hääpukuja! Jos oma mielesi halajaa Innocentian Marigoldin perään omaksi hääpuvuksi, tai olet tämän bloggaajan tavoin täysin rakastunut koko Vienon valikoimaan, niin suosittelen varaamaan samantien sovitusajan, jotta saat oman hääpukusi tilaukseen. Kiitos vielä Aino ja Jemina, olette kyllä ihan parhaita!

Vieno - Hääpukuliike Etu-Töölössä
www.vienohelsinki.fi
Museokatu 44 B40/41
00100 Helsinki

Puh. 040 778 8522 (myös WhatsApp)

info@vienohelsinki.fi

Facebook - Vieno

Instagram - @vienobridal

"Aloitetaan hääpäiväsi juhlistaminen jo tänään!" - Vieno

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Vienon kanssa, mutta puhtaasta kiinnostuksestani alaa kohtaan - en ole saanut rahallista korvausta tästä, sekä postaus on täysin oman mielipiteeni ja omien sanojeni mukaan kirjoitettu.*

Postauksen kuvissa kuvausapuna Vienon Jemina Illukka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Latest Instagrams by @risingmess