LINKKAA BLOGISI!

21.11.2017

Vaikka olenkin blogannut aikaisemmin (säännöllisen epäsäännöllisesti) vuosia, on Rising Mess -blogin tarinaa takana vasta vajaat pari kuukautta. On ollut ihanaa päästä uudelleen tähän blogimaailmaan, bloggaaminen tuntuu luontevalta ja on ilo huomata kuinka paljon uusia postausideoita ja blogijuttuja kehittelen jatkuvasti, olen niin koukuttunut tähän hommaan kuin olla ja voi. Toistan itseäni varmaan jatkuvasti, mutta bloggaaminen antaa niin paljon, se tarjoaa alustan omille ajatuksille ja kuville, sekä ainakin itse koen tämän jollain tapaa myös hyvinkin terapeuttisena, kun saa hetkeksi heittää kaikki muut turhat ajatukset syrjään, istua tietokoneen äärelle ja vain kirjoittaa.

Mainitsinkin eilisessä Motivaatio maanantai -postauksessa, että viime viikko kului suuren siivousprojektin parissa ja nyt meidän asunto hohkaa puhtautta lattiasta kattoon. Pääsin tämän myötä vähän tähän ns. "hyggeilyn" makuunkin ja koska oma olotila tuntui kohenevan aivan älyttömästi siitä, että otti hetkeksi sen oman aikansa ja teki itselle mieluisia asioita, niin yritän nyt jatkaa tätä samaa niin paljon kaikissa tekemisissäni, kuin suinkin vain pystyn. Unirytmini meinasi jo vähän repsahtaa, kun viime viikon siivoilut venyivät parina päivänä aamuun saakka ja tämä sotki unirytmiäni aika pahasti (vaikka olin juuri saanut sitä parannettua). Pääsin nukkumaan eilen taas ihan super myöhään, mutta olin päättänyt, että ennen kuin unirytmistä tulee taas ongelma, niin mieluummin korjataan se kertaheitolla. Sanoin miehelleni eilen, että herättää minut vaikka väkisin aamulla ja pakottaa viemään hänet töihin, jotta joudun poistumaan kotoa ja oikeasti herään kunnolla. Vaikka herääminen olikin vaikeaa, niin nyt olen hereillä ja parin kahvikupin jälkeen jo erittäin virkeänä.

Haluan tehdä tästä nyt uuden aamurutiinini, tahdon herätä aikaisin, keittää kahvit ja istua tietokoneelle tekemään omia blogijuttuja ja lukemaan muiden blogeja. Jollain tapaa tämä koko ajatus vähän huvittaa itseäni, koska en ole ikinä ollut mikään aamuvirkku ja jotenkin tämä kuulostaa tavallaan niin teennäiseltä hifistelyltä, mutta Motivaatio maanantai -postaussarjakin on tuonut niin paljon uutta elämääni kehittelemieni haasteiden ja tavoitteiden takia, joten miksen voisi yrittää sisäistää tällaista uutta aamurutiinia, kun se tuntuu juuri siltä, miten tahtoisin aamuni aloittaa! Ja kaikesta tästä pääsenkin tämän postauksen otsikkoon, eli linkkaa blogisi!

1. Kirjoitatko blogia? Hyvä, nyt on mahdollisuus linkata blogisi osoite tämän postauksen kommenttikenttään!

2. Käytännössä kaikki aihealueet kiinnostavat, mutta toki omaa sydäntäni lähinnä on jonkin sortin lifestyle/muoti/tyyli/terveellinen elämä jne. blogit (samoin mitä oman bloginikin aihealueet), sekä tämän lisäksi myös hääblogit kiinnostavat, kun täällä omassa blogissanikin on tämän aihealueen juttuja ollut, sekä tulee myös olemaan.

3. Jätä kommenttisi, esittele blogisi lyhyesti tai pitkästi, sekä linkkaa osoite blogiisi!

4. Otetaan tähän linkkailuun vaikkapa viikon verran aikaa, eli 28. marraskuuta saakka (toki blogeja voi myöhemminkin vielä linkkailla), mutta katson viikossa kertyneistä blogeista omia lemppareitani ja teen näistä vielä oman postauksen!

--

Eli nyt saa ehdottomasti linkkailla sen oman bloginsa kommenttikenttään, käyn tutustumassa jokaiseen blogiin ja toivon löytäväni tätä kautta uutta luettavaa. Koska olen aloittanut aikoinaan bloggaamisen jo vuosien 2007-2008 paikkeilla, on niitä omia blogisuosikkeja kerennyt tietenkin kertyä vuosien mittaan, mutta moni aikaisemmin lukemani blogi ei enää palvele aihealueillaan sillä, mitä nykyään blogeilta toivoisin. Olin myöskin parin vuoden ajan täysin pois koko blogimaailmasta, en itse blogannut, enkä myöskään lukenut muiden blogeja. Kaksi vuotta on kuitenkin aika pitkä aika ja tässä ajassa on keretty perustamaan ties kuinka monta uutta blogiakin, joista itselläni ei ole välttämättä mitään tietoa.

Aikaisemmin etsin luettavaa tosi paljon entisen Blogilistan kautta, mutta sivuston lopetettua on mielestäni blogien etsimisestä tullut paljon haastavampaa. Toki on blogit.fi palvelu, sekä esim. Bloglovin', sekä tietenkin kaikki blogiportaalit ja omat bloggailuun liittyvät Facebook -ryhmät jne, mutta uskoisin, että on monta blogia, joista voisin olla erittäin kiinnostunut, mutten ole vielä löytänyt niitä. Eli jos kirjoitat blogia, niin jätäthän yllä mainituin ohjein kommenttisi!

35 kommenttia:

 1. https://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  22-vuotiaan opiskelijan lifestyle-blogi, joka sisältää sisustamista, terveellisiä reseptejä, elämän pieniä iloja, päivän asuja, kosmetiikkaa, hyvinvointia ja tähän aikaan vuodesta myös runsaasti jouluun liittyviä juttuja. :)

  VastaaPoista
 2. Heips! Olen 26-vuotias nuori nainen, vaimo ja äiti Etelä-Pohjanmaalta. Blogini aihepiireihin kuuluu mm. muoti, sisustus, reseptit ja kirppislöydöt ihan tavallisen lapsiperhearjen lisäksi. Silloin tällöin kirjoittelen myös syvällisempiä postauksia, mutta kuitenkin haluan blogin ilmapiirin pysyvän positiivisena. Tervetuloa blogiini! :)

  http://jennislullaby.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mun Vesta box-nimeä kantava blogi löytyy osoitteesta https://vestabox.net. Blogin esittelytekstissä sanotaan: "Vesta box on perheblogi elämän pienistä iloista. Blogissa iloitaan elämästä ruokapöydän ympärillä hyvästä ruuasta nauttien, ulkoillen vuodenaikoja ihastellen ja perhe-aikaa arvostaen. Huomataan elämän kauniit yksityiskohdat ja ihanat, ikimuistoiset hetket." Blogini kantava teema on siis ehdottomasti positiivisuus. Tervetuloa tutustumaan 😊

  VastaaPoista
 4. Https://byneas.blogspot.com

  Täällä 22-vuotias Kouvolalainen opiskelija! Rakastan kauneudenhoitoa, valokuvaamista, erilaisia tapahtumia ja sisustamista! Uusi lifestyle-blogi, jota helppo lähtä mukaan seurailemaan. :)

  VastaaPoista
 5. Olen 27-vuotias tuleva morsian. Reilut kuusi vuotta sitten halusin vaihtelua Tampereen tehdasmiljöölle, niinpä pakkasin laukkuni ja muutin tänne postikorttimaisemiin alppien juurelle. Hääblogini perustin kun sulhaseni kosi mienua. Blogissa suunnitellaan ja ideoidaan sensuelleja linnahäitä ripauksella romantiikkaa. Vihkiminen on asuinmaassamme Sveitsissä elokuussa 2018 ja kansainvälisiä häitämme pääsemme juhlimaan muutamaa päivää myöhemmin Suomessa. Postauksissani luonnollisesti on vahvasti esillä häihin liittyvät aiheet, mutta yritän myös tuoda esille erilaisia näkökulmia ja ideoita ulkosuomalaisen silmin. Postauksistani toivottavasti inspiroituisi myös muutkin kuin häitä suunnittelevat. Tervetuloa lukemaan! :)

  VastaaPoista
 6. Kauneus, muoti, lifestyle. Inspiroidun ihmisistä, musiikista ja kauniista kuvista. Haluan tuoda blogiini positiivista energiaa.

  Nouw.com/juliakaroliina

  VastaaPoista
 7. http://tarunmaailmassa.blogspot.fi

  Oon 21-vuotias Kouvolalainen ja kirjottelen pääsääntöisesti lifestyle/ kauneus blogia, mutta välillä tuppaa postailtua myös d.i.y. juttuja, asiapostauksia ja erilaisia haasteitakin :)

  VastaaPoista
 8. Http://katrihannele.blogspot.com

  Lifestyle-henkinen blogi, jossa puhutaan rahasta, tyylistä, matkustamisesta ja pinnalla olevista aiheista - suunnitelmissa on myös vino pino parisuhde- ja hääaiheisia postauksia talven aikana julkaistavaksi :)

  VastaaPoista
 9. www.juttaeveliina.fi

  Olen 21-vuotias nuori nainen Kouvolasta. Kirjoitan lifestyleblogia, jonka postauksissa näkyy mielenkiintoni valokuvausta, hyvinvointia sekä ruuanlaittoa kohtaan. Tällä hetkellä postauksissa näkyy myös tiiviisti raskaus/äitiys sillä synnytin esikoiseni 9.11. Myös hääjuttuja on luvassa, sillä 18.8.-18 koittaa tuo suuri päivä kun pääsen sanomaan tahdon.

  VastaaPoista
 10. http://fasciner.blogspot.fi/
  23-vuotias naisenalku kirjoittelee lifestyleblogia. Arkea, matkustelua, parisuhteilua, koiria ja valokuvausta. Panostan erityisesti hyvälaatuisiin kuviin.

  VastaaPoista
 11. stoori.fi/reettakristiina :-) Aihealueena on mulla blogissa lähinnä kauneus ja kosmetiikasta kirjoitan pääasiassa. Testailen uutta ja vanhaa ja esittelen hyväksi toteamiani tuotteita. Blogista löytyy myös muun aihealueen postauksia silloin tällöin, kuten esimerkiksi reseptejä, mielipidepostauksia tai vaikka kuvanmuokkausvinkkejä.

  VastaaPoista
 12. https://www.tiiakonttinen.fi/blogialustan-valinnalla-on-valia-case-study-maisan-elamaa/

  VastaaPoista
 13. Emmasiniblog.blogspot.fi

  Heips! 20- vuotiaan tyllerön lifestyle- painotteinen blogi joka sisältää mm, kauneutta ja sisustusta :)

  VastaaPoista
 14. Hei! :) Uusi blogi, jossa tarinoita, kokemuksia, ajatuksia ja oivalluksista omasta elämästäni, henkisestä kehityksestä ja matkastani kohti unelmaelämääni. Adventures of Love & Light > adventuresofloveandlight.wordpress.com.

  VastaaPoista
 15. http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lukiolaisen lifestyleen painottuva blogi, josta löytyy aiheita laidasta laitaan.

  VastaaPoista
 16. www.ellileppiniemi.fi

  Tamperelaisen blondin lifestyleblogi, joka painottuu tällä hetkellä pääosin parhaillaan käynnissäolevaan korkeakouluvaihtoon Englannissa ja omaan tyyliini. Blogissa pohditaan välillä pinnallisemmin ja välillä syvällisemmin omaa tyyliä ja sen kehittymistä sekä kulttuurien eroavaisuuksia ja omaa suhtautumista siihen. Tykkään panostaa postauksiin paljon, ottaa laadukkaita kuvia ja toteuttaa vähän pidempiä kirjoituksia. Toivottavasti pidät<3

  VastaaPoista
 17. https://nennesitajasetata.blogspot.fi

  Heippa! Esteetikkona blogissani näkyy moni kaunis asia, kuten tyyli ja matkojen maisemat. Tulevia aiheita blogissa tulee myös lähitulevaisuudessa olemaan puolentoista vuoden päässä häämöttävät häät, sekä sydäntäni lähellä olevat asiat kuten kehopositiivisuus. :)

  VastaaPoista
 18. People Believe

  Hei olen Janika ja kirjoitan blogia nimeltä People Believe. Olen lukion viimeistä vuotta käyvä 18-vuotias turkulainen avovaimo ja tämän hetkinen ''inttileski'' ensi kesänä kotiutuvalle avopuolisolleni. Kirjoitan blogissani pääosin elämästäni ja tällä hetkellä pinnalla ovatkin opiskelu sekä inttileskeys. Mukaan mahtuu paljon muutakin! Tervetuloa mukaan seuraamaan matkaani, toivottavasti pidät!

  VastaaPoista
 19. www.psneverstopsmiling.com

  Nimensä mukaisesti blogi täynnä positiivisia ajatuksia ripauksella kuitenkin sitä arjen realismia. Käsittelen blogissa kokonaisvaltaista hyvinvointia, mutta valokeilassa ovat pääasiassa kauneus ja ruoka. Rakastan kauniita asioita ja työskentelen tällä hetkellä henkisesti vaativalla alalla, joten blogi on omalla tavallaan sellainen hengähdyspaikka.

  VastaaPoista
 20. Blogissani julkaisen valokuviani ja ajatuksia elämästä, jotka jollain tavalla liittyvät postauksen kuviin. Yritän ottaa ilon irti elämän pienistäkin asioista ja pitää yllä positiivista asennetta, vaikka elämä ei aina helppoa olekaan. Olen 26-vuotias ja tällä hetkellä asun Jyväskylässä. Tervetuloa lukemaan blogiani! Http://ruedesofia.wordpress.com

  VastaaPoista
 21. www.miinakaroliina.fi
  Blogi on ollut mulle rakas harrastus jo kuuden vuoden ajan ja sinne kirjoittelenkin vähän kaikkea lifestyletyypistä, napsin asukuvia tai jaan sisustusvinkkejä! :)

  VastaaPoista
 22. JASMIINA // 23 // 40100

  Second handia, vegehommia, sarkasmia, kulttuuria, kahvia, ja ranskanbulldoggi.

  https://www.stoori.fi/the-what/

  Postaan kolme kertaa viikossa. Tiistaisin tulee asupostaus, torstaisin vegaanikosmetiikkaa tai vegaaniruokaa ja sunnuntaina syvällisempää tai kevyempää höpöttelyä.

  VastaaPoista
 23. 24 vuotiaan aloittelevan stylistin muoti painotteinen blogi. Kirjoitan juttuja muodista, kauneudesta lifestyleä unohtamatta. Viikon keskellä saatan jäädä unelmoimaan, herkuttelemaan tai ihastua uusiin kenkiin.

  Ladyymode.blogspot.com

  VastaaPoista
 24. http://saijis.indiedays.com

  23-vuotiaan nuoren naisen elämää! Blogi pitää sisällään kaikkea kauneushömpästä asukuviin ja oman elämän tapahtumiin 😊

  VastaaPoista
 25. http://www.millat.fi/

  20-vuotiaan lähihoitajan lifestyle tyylinen blogi, sisältäen mun rehellisiä näkemyksiä, sekä asukuvailuja! :) DIY-juttujakin on kertynyt jo muutama. Toivottavasti tykkäät!

  VastaaPoista
 26. Hyväntuulista lifestyleä, suklaata suupielessä, kynsissä turkoosia ja haaveissa uusi mekko ;)

  http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

  VastaaPoista
 27. http://veerakatariinv.blogspot.fi/
  17 vuotiaan lukiolaisen blogi, jossa suuressa osassa pyörii lifestyle, valokuvaus sekä myös ruoka ja kauneus jutut :)

  VastaaPoista
 28. Moikka! Jos koirat, kirpputorit, kirjoittaminen tai kuvaaminen innostavat, meillä saattaa olla jotakin yhteistä. Blogi majailee osoitteessa www.kirpputoriltakotoisin.fi.

  VastaaPoista
 29. Olen 18-vuotias kirjoittamisesta kiinnostunut bloggaaja, jonka blogi on ollut pystyssä kohta 6 vuotta. Tykkään hyvin perustelluista mielipiteistä, väreistä, mieleen liittyvistä jutuista, kivoista lauseista ja vaatteista; näitä asioita olen pyrkinyt myös sisällyttämään blogiini. Niin, ja mun blogi edustaa vissiin sitä Lifestyleä :-)
  http://viivimiljamaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 30. viikarivartti.blogspot.fi

  Parikymppisen luontofiilistelijän seikkailuntäyteistä elämää, lifestyle-höttöpullaa ja iloisia yläpilviä.
  Retkiä ja reissuja, kodin kasveja, kaupunkiviljelyä, hyvää ruokaa, moniallergikkona pärjäilyä ja sen semmoista. Tervetuloa mukaan! :)

  VastaaPoista
 31. http://haamimmit1.blogspot.fi/?m=1

  Häämimmit blogin takana häärii suuri häähaaveilija ja -ideoija. Häämimmit -blogi pyrkii jakamaan ideoita, unelmia sekä ajatuksia kahden naisen välisistä häistä, häiden suunnittelusta sekä parisuhteesta. Häitämme vietetään talvisin tunnelmin 8.12.2018. Blogini siirtyy Mennään Naimisiin- sivustolle vuodenvaihteessa:)

  VastaaPoista
 32. https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  Mä kirjoittelen ylläolevassa osoitteessa sellaista elämä -blogia! Aiheena on yleisesti elämä & sen isot ja pienet ilot, tarkemmin arki ja juhla, lahjat, askartelu, bullet journal, parisuhde, ihmissuhteet, (mielen) hyvinvointi ja muut pienet ihanat asiat!

  VastaaPoista
 33. Blogini Anna Oon on Lifestyle-henkinen blogi, jossa kirjoittelen tyylistä, hyvinvoinnista, teen tuotetestailuja ja välillä kirjoittelen myös syvempää pohdintaa, you know ;). Kiitos Laura, sain tästä idean toteuttaa jossain vaiheessa samantyyppisen postauksen omassa blogissani, nyt voin kuitenkin bongailla uusia blogeja täältä sun kommenteista. <3

  VastaaPoista
 34. http://www.lalalilja.fi

  Hyvänmielen lifestyleblogi keskittyy arjen kauniisiin hetkiin positiivisella otteella. Kevyempien aiheiden mukana on myös syvällisempiä pohdintoja ja kirjavinkkejä. Blogin keskeisenä osana ovat suuret, kauniit kuvat. Blogin takana on luonnossa viihtyvä, 28-vuotias tamperelainen.

  VastaaPoista
 35. Löysin sun blogisi juuri tänään Facebookin hääryhmään tekemäsi linkkauksen kautta. Kiva löytää blogisi - vaikuttaa mielenkiintoiselta. On ollut mielessä etsiä blogeja, joissa on myös hääaiheisia bloggauksia, kun olen itse menossa myös keväällä naimisiin.

  Minulta löytyy myös oma blogi, Matkalla Mikä-Mikä-Maahan, jota olen pitänyt jo reilut viisi vuotta. Voi olla, että se ei ole ihan sinun kinnostuksiasi liippaava, sillä se on kirjablogi. Postaukset käsittelevät siis lähinnä lukemiani kirjoja. Kerron lukukokemuksistani ja esittelen kirjoja. Toisinaan kuitenkin postailen myös vähän, mitä muuta elämääni kuuluu. Tykkään itse myös panostaa blogini visuaaliseen puoleen ja kuviin enemmän, mitä kirjablogipuolella on perinteisesti ollut tapana. Jos kiinnostuit, olet tervetullut kurkkaamaan!

  http://matkallamikamikamaahan.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Latest Instagrams by @risingmess