OUR WEDDING: HÄÄPOTRETTEJA KUVAAMASSA

4.10.2017
Aikaisemman Our Wedding -postauksen löydät hääaamun valmisteluista tästä. Kuten edellisessä hääpostauksessa kerroinkin, käyn meidän elokuiset häät läpi muutaman eri postauksen avulla, kuvia on paljon ja en tahdo laittaa niitä yhdeksi pötköksi yhteen postaukseen.

Hääpäivänä menimme aamuvalmisteluiden jälkeen Vanhankaupunginkosken läheisyyteen ottamaan First Look -kuvat ennen kirkkoa, sekä kuvailemaan hääpotretteja. Mieheni ei tietenkään saanut nähdä minua ennen First Look -kuvia, mutta kaasot ja bestmanit auttoivat minua viime hetken valmisteluissa ennen kuvauksia (mm. auttamalla helman kantamisessa, kun maa oli märkänä aamupäivän sateista johtuen).

Skippaan nyt blogin osalta meidän First Look -kuvat, en tahdo niitä tänne esille ja jätän nyt osan potreteistakin julkaisematta, ne jääköön vain meille muistoksi. Rajasin myös muutamaa kuvaa, en tahdo laittaa kaasojen/bestmanien kasvokuvia, ettei heille iske mikään ahdistus tästä. Kaikki kuvat on ottanut meidän huippukuvaajamme Mikko Pääkkönen, kiitos taas kerran Mikolle meidän päivän ikuistamisesta!
Harmittaa vähän, kun blogin kautta ladatut kuvat aina vähän kärsivät kuvanlaadun suhteen, mutta onneksi näistä saa kuitenkin selvää! Meistä on tosi vähän yhteiskuvia mieheni kanssa meidän kahdeksan vuoden taipaleen ajalta ja oli ihana saada nyt kauniita kuvia herkän tunnelman kanssa. Hääkuvat ovat löytäneet omat paikkansa myös puhelimen ja tietokoneen taustakuvina, sekä olen kovasti sitä mieltä, että otamme vuoden päästä ensimmäisen hääpäivän kunniaksi uusia potretteja, tahdon lisää tämmöisiä kuvia meistä!

Potrettikuvauksista vielä sen verran, meillä oli onni matkassa sen suhteen, että aamulla ja aamupäivästä tuli vettä taivaan täydeltä, mutta kuvausten ajaksi vesisade lakkasi. Ilmankosteus ei tietenkään muuttunut mihinkään, joten aamulla kauniisti laitettu tukkani koki kyllä aikamoisen lässähtämisen kuvausten aikana ja tätä ei yhtään auttanut se, että kuvausten loppuvaiheessa alkoi taas vähän tihkuttamaan. Vähän jännitti myös laskea valkoinen pukuni maata vasten, mutta eipä se lika tarttunut lopulta kuin vain helman sisälle aluskankaaseen. Jalassa oli Minna Parikan White Drew Lace pupukorkkarit ja kengätkin pysyivät yllättävän hyvässä kunnossa, vaikka rämmittiinkin märkiä metsäpolkuja pitkin.

Pelkäsin sadetta ennen häitä kuollakseni, mutta ihan turhaan sitä kannattaa stressata etukäteen; Sää on sellainen asia, mille ei voi itse tehdä mitään ja jos sataa, niin sitten sataa ja siitä selvitään. Meillä oli kuvaajalla iso kuvaussateenvarjo varmuuden vuoksi ja olin itse varautunut myös kahdella valkoisella "hääsateenvarjolla". Kaasoilla ja bestmaneilla oli myös sateenvarjot varmuudeksi ja kaasoilla oli myös takit mekkojen päällä kuvausten siirtymävaiheiden ajaksi, joten kenelläkään ei ollut kylmä ja pärjäsimme oikein hyvin.

Lisää Our Wedding -postauksia on vielä tulossa, näitä kuvia on ihana käydä läpi uudestaan ja uudestaan. Seuraava häidemme postaus käsitteleekin sitten itse vihkimistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Latest Instagrams by @risingmess