ONNELLISUUDEN AAKKOSET

18.10.2017
Eilinen #MeToo -postaus oli ehkä blogin aihealueen kannalta vähän erilainen ja synkempi, mutta edelleenkin sitä tärkeämpi ja siksi otin asiaan kantaa omien kokemusteni kautta. Keskustelin eilen monen ihmisen kanssa aiheesta ja luin todella paljon kommentteja eri sosiaalisista medioista aiheeseen liittyen, niin iloisesti yllättyen, kuin myös vihaa tihkuen. Seksuaalinen häirintä ja väkivalta ei todellakaan ole häviämässä yhdessä yössä mihinkään kampanjan takia, mutta pienikin muutos on hyvästä. Blogin puolella en jatka asiasta nyt ainakaan toistaiseksi, vaikka se asia ei mihinkään katoa ja kaikkien tulisi pitää se mielessä. Siinä ei ole mitään järkeä, että "otat kantaa" johonkin asiaan esim. vain sen takia, että se on nyt ykköspuheenaihe ja unohdat asian yhtä nopeasti, kuin siitä kuulitkin. Asiat eivät häviä mihinkään sulkemalla ne pois, vaan niistä pitää puhua ja etsiä ratkaisua - yhdessä.

Kaiken pahan keskellä ajattelin keskittyä nyt onnellisiin juttuihin täysin vastakohtana eiliselle postaukselle ja päätin listata nyt onnellisuuden aakkosilla asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi juuri nyt. Rakastan tällaisia ns. haaste-/listauspostauksia ja näitä on tulossa jatkossakin.

Onnellisuuden aakkoset:

Aviomies, häitämme juhlittiin elokuussa ja edelleenkin tuntuu joka kerta hauskalta ja jännittävältä kun ajattelen, että olen oikeasti rouva ja minulla on aviomies. Samalla kaikki tuntuu tosi ”aikuismaiselta”, vaikka juttujemme perusteella voisimme olla teini-ikäisiä.

Blogi! Rising Mess on älyttömän tärkeä osa elämääni, vaikka blogi ei ole vielä pitkään ”ulkona” ollutkaan. Olen panostanut tähän älyttömän paljon ja vaikka päivästäni meneekin paljon aikaa blogihommiin, on se todellakin sen arvoista, sillä kaikki tähän bloggailuun liittyvä tuntuu enemmän kuin omalta jutultani.


Cheese, (tämä kirjain ei nyt vaan suomeksi luonnistunut) eli juusto! Noudatan tiettyä ruokavaliota (mistä olen kertonut tarkemmin mm. elämäntapamuutos -postauksessa) ja onneksi se sallii juustojen syömisen, koska juustot nyt vaan on ihan parasta! Mitä voimakkaampi sen parempi!

Demi, oma rakas pieni koirani, joka on kaikessa ärsyttävyydessään kuitenkin ”mamman pikku vauva”. Välillä kuitenkin lenkille lähteminen koiran kanssa on ihan tylsää, kun sohvalla olisi paljon parempi makailla...

Elokuvissa käyminen, nautin ihan älyttömän paljon siitä, että saan käydä katsomassa leffoja isolta kankaalta ja yhdessä vaiheessa tehtiin tätä siskoni kanssa niin paljon, että kävimme välillä arkiaamuisinkin elokuvissa.

Fakta siitä, että tykkään ihan älyttömästi tehdä tällaisia postauksia!

Google Maps, olisin kirjaimellisesti hukassa ilman tätä. Liikun älyttömän paljon autolla ja menen tosi usein uusiin paikkoihin ja tätä varten tarvitsen navigaattoria. Matkustamiseni pelastaja!

Hiukseni, en ole vielä kerennyt julkaisemaan blogissa tai Instagramista uusinta kuvaa nykyisestä pehkosta, mutta syksyä kohden on tukka värjätty aavistuksen tummemmaksi blondiksi ja pituutta on lisätty reippaasti.

Iittalan punaviinilasit, en tiedä parempaa lasia mistä juoda limpparia - jep, meikäläisen Cola Zerot juodaan hienostuneesti viinilasista, yleensä vielä asianmukaisen vaatetuksen kera, esim. yöpuvun.

John Mayer, yksi suurimmista lempiartisteistani, jonka perässä on lähdetty ulkomaillekin keikoille. Kuuntelin taas yksi päivä herran tuotantoa tuntikausia ja John Mayerin musiikista tulee aina vain niin hyvä ja rauhallinen fiilis.

Kengännumeroni, sillä olen vuosia käyttänyt koon 41 kenkiä, mutta nykyään jalka menee 39-40 kenkiin laihtumisen myötä, olen oikeasti ollut niin turvonnut aikaisemmin, että se on vaikuttanut jalkojeni kokoonkin. Kenkiä on huomattavasti helpompi löytää 39-40 koossa, sen 41:n sijasta.

Lohilo proteiinijäätelö! Jos joku ystävistäni ei tätä kohtaa arvannut, niin sitten ollaan puhuttu liian vähän viime aikoina. Rakastan Lohiloita yli kaiken, olen kirjoittanut tästä postauksenkin aiemmin ja jokainen mm. Snapchatiäni seurannut tietää (käytännössä päivittäisen) sekopäisen intohimoni näihin herkkuihin.

Michael Korsin laukkuni, jotka sopivat asuun kuin asuun ja ovat juuri sitä, mitä laukulta toivon.


Näyttötutkinto koululla torstaina. Vaikka tämä jännittää ja stressaa, niin olen iloinen, että pääsen näyttämään osaamiseni ja olen torstain jälkeen taas askeleen lähempänä maalia koulun kanssa.

Onnen kyyneleet, joita itken lähes päivittäin, kun tuijotan puhelimestani mm. videoita, missä koirat näkevät omistajansa pitkän ajan jälkeen.

Panic! At the Disco, kuuntelen oikeasti joka päivä tätä yhtyettä (tai no en tiedä miksi sitä enää pitää kuvata, kun ”yhtyeessä” on enää laulaja Brendon Urie), joka päivä jossain vaiheessa on aika soittaa ”Lauran teiniangstilistaa” Spotifysta! Vaikka olenkin viime vuosina oppinut olemaan paljon enemmän kaikkiruokaisempi musiikin suhteen, on minulla kuitenkin vain ne muutamat lempiartistit ja -bändit ja Panic! At the Disco keikkuu vahvasti kärkipaikoilla.

Quentin Coldwater, hahmo The Magicians sarjasta. Tämä on ihan huikea sarja, mieleen tulee yhdistelmä Harry Potterista ja Narniasta, jokseenkin aikuisten versiona, tässä on välillä niin älyttömiä juttuja, että ne ei ihan sovellu nuoremmille.

Rumilustakki, tästä kirjoitin myös aiemmin blogipostauksen ja mieli ei ole muuttunut mihinkään, olen ihan fiilareissa edelleenkin tästä takista, vaikka moni ei tätä samaa mielipidettä allekirjoitakaan.

Smetana! tämä kuuluu ruokapuolella pyhään kolminaisuuteni, Cola Zero (tai Pepsi Max), Lohilo ja smetana. Smetana sopii kaiken kanssa ja valitsen jopa välillä ravintolankin sen mukaan, että tiedän varmuudella siellä olevan smetanaa, muuten ei ruokailustani tule mitään.

The Shannara Chronicles! Kausi 2 on tästä sarjasta nyt seurattavissa, joka viikko tulee uusi jakso ja tämä on juuri passelisarja tällaiselle fantasiaa rakastavalle sarjojen suurkuluttajalle. Ensimmäinen kommenttini oli vuosi sitten ensimmäistä kautta katsoessani, että sarja on yhdistelmä (teinien) Taru Sormusten Herraa, Harry Potteria, Nälkäpeliä jne.

Uudet kosmetiikkahankinnat, olen löytänyt viime aikoina älyttömän hyviä kosmetiikkatuotteita, sekä uskaltanut kokeilla täysin uusia juttuja, mitä en aiemmin ole käyttänyt, esim. setting spray meikille. Muutamasta hankinnasta on tulossa myöhemmin vielä oma postauskin!


Valokarnevaalit Linnanmäellä, ainakin alustavasti on sovittu kavereiden kanssa, että perjantaina mennään Linnanmäelle!

Wi-fi ja netti nyt ihan yleisesti, tätä varmaan ei tarvitse sen enempää edes perustella.

Xmas... Sieltä se joulu tulee hiljalleen ja vaikka viime joulusta tuntuu olevan vain pari kuukautta, niin jouluihmisenä olen nyt jo innoissani - en tosin niin sekaisin, kuin siskoni, joka tägää minua päivittäin kaiken maailman jouluaiheisiin videoihin Instagramissa ja Facebookissa.

Yves Saint Laurent Black Opium -hajuvesi, sain tästä ilmaisnäytteen Emotionista ja pitkästä aikaa olin aivan haltioissani jostain muuta hajuvedestä, kuin niistä samoista vanhoista suosikeista. Tämä on seuraavaksi (siellä turhamaisuuksien) ostoslistalla.

Zombit! Tämä on ehdottomasti oikea sana tähän z-kirjaimeen, katsoin juuri hetki sitten Fear of the Walking Deadin uusimman kauden ja jatkan kohta The Walking Deadin parissa, kun saan pari muuta sarjaa katsottua alta pois.

Å - Voiko tämän skippaa...? Ehkä kirjain itsessään voi edustaa sitä, että opiskelen tällä hetkellä uudestaan ruotsinkieltä sitten lukion ja olen kyllä aika innoissani tästä!

Älypuhelimeni, pakko se on näin someriippuvaisena myöntää, että kyllä se pieni luuri on aika suuri osa omaa elämää.

Öiset Netflix-maratonit, vaikka unirytmin korjaaminen ei kauheasti näiden kanssa onnistu. Ihan parasta on kuitenkin linnoittautua sohvalle ja katsoa lempparisarjojaan monta jaksoa putkeen!

Siinä ne nyt oli, tämän hetken onnellisuuden aakkoseni. Aika pitkälti saan siis iloa irti sarjoista, musiikista, ruoasta ja pukeutumisesta/asusteista. Tämä oli hyvää aivojumppaa, sai vähän miettiä eri kirjainten kohdalla ja tästä tuli myös hyvä mieli. Olen oikeasti ihan älyttömän suuri pessimisti kaiken suhteen, mutta yritän nyt muuttaa tätä omaa suhtautumista asioihin tämän blogin avulla, sillä kukaan ei todellakaan jaksa lukea päivästä toiseen mitään kiukuttelupostauksia (ainakaan tämän aihealueen blogeissa).

Tässä on jokaiselle aivojumppaa kaipaavalle hyvä postausidea, itsekin olen tähän aakkoslistaukseen törmännyt aiemminkin monessakin eri blogissa, tällä kertaa aiheena oli vain ne onnellisuuden aakkoset. Nyt alan valmistautumaan huomiseen näyttötutkintoon ja tämän päivän missio on mennä ajoissa nukkumaan, sillä joudun heräämään huomenna aamulla aivan super aikaisin!

2 kommenttia:

 1. Ihan superhauska postausidea!! Oli hauska lukea tätä :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä samaa on monessa muussakin blogissa ollut ja näitä on mun mielestä aina niin hauska tehdä ja samanlailla lukea muiltakin! :)

   Poista

Latest Instagrams by @risingmess