KAKSITUHATTA SIVUNÄYTTÖÄ PÄIVÄSSÄ?!

2.10.2017
Herranjumala, olen aivan älyttömän otettu, julkaisin blogin eilen muiden luettavaksi ja sivuvierailuja kertyi eilisen aikana yli 2000 kappaletta - mitä helkuttia oikeasti?! Tämän lisäksi sain niin paljon positiivisia kommentteja ystäviltäni, sekä perheeltäni ja mm. töiden kautta muutamilta asiakkailtakin, että en voi kuvaillakkaan sitä, kuinka kiitollinen ja onnellinen olen tällä hetkellä. Ihan parasta, tämä oli uskomattoman kiva vastaanotto, vaikka stressasinkin kuollakseni, että uskallanko edes laittaa blogia esille muiden luettavaksi. Tämän myötä päätin nyt kertoa vielä postauksen muodossa vähän tarkemmin Rising Mess -blogin syntymisestä.Eli kuten olen aikaisemminkin kertonut, tämä ei tosiaan ole ensimmäinen blogini, joten ihan untuvikon ajatuksin en tätä postausta pysty kirjoittamaan. Sen verran kuitenkin koen, että tämä on ensimmäinen blogini, johon olen käyttänyt älyttömän paljon aikaa ja energiaa ja tahto tehdä tätä on erittäin suuri. En halunnut tästä blogia, joka päivittyy pari päivää ja sitten loppuukin innostus ja inspiraatio kaiken suhteen. Halusin varmistaa, että tämä ei ollut mikään hetken innostus, vaan minulla oikeasti riittää into ja energia tähän kaiken muun ohella, mitä elämääni ja arkeeni sisältyy.

Näiden edellä mainittujen asioiden takia olin pohtinut pitkään blogin perustamista ja lopulta perustin blogin jo kuukausi sitten ja olen elänyt kuukauden päivät kokeillen, että miltä tuntuisi jos kirjoitan blogia käytännössä päivittäin. Ja juurikin sellaista blogia, mikä on itseni näköinen ja kirjoittaminen/kuvaaminen tuntuu luontevalta, eikä missään nimessä pakkopullalta. Tästä kuukauden mittaisesta blogitestailustani tiedän nyt sen, että kyseessä ei ollut todellakaan mikään hetken päähänpisto, vaan asia, joka on tästä lähtien yksi osa elämääni. Nyt blogi on vihdoin esillä ja tästä alkaa Rising Mess -blogin taival!

En myöskään kertonut blogista kenellekään, loppuvaiheessa paljastin asian parille ihmiselle, koska jännitin niin paljon sitä, että uskallanko edes laittaa tätä esille ja kysyin vähän mielipiteitä. Vaikka blogin aihealueet ovatkin suhteellisen pinnallisia, olen huomannut, että mitä enemmän kirjoitan, sitä suurempi side tähän hommaan tulee ja sitä helpommin sitä alkaa avaamaan sydäntään (toki nyt niissä määrin mitä sitä viitsii internetin syövereihin vuodattaa). Eli olen siis tässä kuukauden ajan kuvaillut ja kirjoitellut postauksia valmiiksi, halusin varmistaa sen, että blogi pystyy välillä päivittymään ilman sitä, että istun välttämättä tietokoneella päivittäin (vaikka todennäköisesti sitä teenkin, hoidan niin paljon asioita koneella).

Tahdon itse kirjoittaa sellaista blogia, mitä itsekin tykkäisin lukea ja mielestäni usein päivittyvät blogit ovat parasta blogimaailmassa. Ja vaikka blogi päivittyisikin usein, tahdon ehdottomasti, että postaukset eivät ala olemaan mitään ns. täytepostauksia (muutamalla turhalla lauseella), sillä jos ei ihan oikeasti ole mitään inspiraatiota touhuun, niin silloin on mielestäni parempi jättää postaamatta. Blogia pitää pystyä tekemään puhtaasti siitä tekemisen ilosta, ei sen takia, että jotenkin kokisit sen pakolliseksi. Tämä blogi on syntynyt omasta kutsumuksestani kirjoittaa ja saada alusta kuville - kuville, jotka edustavat niitä omia mielenkiinnonkohteitani, esim. muoti/tyyli/pukeutuminen. Itse etsin välillä blogeista juurikin sitä inspiraatiota kuvien kautta ja välillä saatan lukea postauksia kuukausien ajalta putkeen, sillä kirjoitukset ovat sen verran mielenkiintoisia.

Nykypäivänä kaikki on myös tosi somekeskeistä ja vietän itsekin ihan älyttömän paljon aikaa mm. Instagramia selaamalla, tai katsomalla muiden juttuja Snapchatissä, sekä itsekin snäppäilemällä. Halusin liittää kaikki someni saman nimimerkin alle ja tästä lähtien Instagraminikin on @risingmess -nimimerkin alla, samoin kuin Snapchatkin. Rising Mess on nyt myös Facebookissa - tykkää sivusta ja näet uusimmat päivitykset ja muut jutut ensimmäisenä!

Kiitos vielä lämpimästä vastaanotosta, tämä antaa erittäin paljon energiaa tähän touhuun ja en malta odottaa, että pääsen kirjoittelemaan, kuvailemaan ja laittamaan lisää postauksia esille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Latest Instagrams by @risingmess