DEATHLY HALLOWS NAILS

14.10.2017
Mitä enemmän olen blogipostauksia kirjoittanut, sitä helpompi on kertoa itsestään lisää ja samalla myös kirjoittaa hiljalleen koko ajan myös enemmän ja enemmän henkilökohtaisemmista asioista. Tuon nyt  näin pikkuhiljaa esille sitä omaa persoonaani, turhaan sitä heti pamauttaa tähän, että kuinka suuri sekopää näitä juttuja rustailee. Aloitetaan nyt pehmeästi tämän postauksen kanssa sillä, että rakastan Harry Potteria älyttömästi!

Jep, olen älyttömän suuri fani, olen kasvanut kirjojen mukana ja elänyt niin tiiviisti taikamaailman kanssa koko lapsuuteni (ja aikuisikäni). Olen lukenut kirjat kymmeniä kertoja läpi, uudestaan ja uudestaan, joskus nuorempana pidin vielä kirjaa tästä ja muistaakseni rippikoulussa olin lukenut siihen mennessä ilmestyneet kirjat lähemmäs 120 kertaa yhteensä läpi. Pidän kyllä elokuvista, mutta en niin paljon välitä niistä, kirjoja kuitenkin rakastan!

Olen juurikin sellainen sekopää, joka on ollut keskellä yötä jonottamassa kirjoja muiden Potter-sekopäiden kanssa toisessa kaupungissa ja ravannut kaikkia mahdollisia tapahtumia läpi. Meillä oli mm. meidän häissä pari Potter-juttua ujutettuna muiden hääkoristeiden joukkoon ja minulla piti alunperin olla Harry Potter -kirjan sivuista tehty hääkimppu, mutta en raaskinut ostaa uutta Potteria tätä varten tuhottavaksi. Lopulta hääkimppu koostui osaksi Taru Sormusten Herrasta -kirjasta tehdyistä kukkasista - siinä on heti Potterin perään se toinen fanituskohteeni. Minulla oli myös maailman parhaimmat Harry Potter -polttarit ja polttaripäiväni olikin yksi kesän kohokohdista!


Ja miten kynteni tähän liittyvät? Aikaisemmista kynsistäni löytyy postausta tästä ja nyt oli aika taas käydä kynsihuollossa huollattamassa kynnet uuteen kuosiin. Kynteni tekee ihana RRnailsin Rafaéla, kiitos taas tuhannesti! Olin pohtinut, että millaiset kynnet haluaisin huollon yhteydessä ja sen verran olin päättänyt, että aikaisemmat vaaleanpunaiset/nudet saisivat vaihtua tummempiin. Kerroin Rafaélalle huoltoon mennessäni, että nyt tehdään Harry Potter -kynnet ja ai vitsi olen tyytyväinen lopputulokseen!

Mitkään älyttömät Potter -kynnet eivät ole kyseessä, kuten kuvista huomaa, mutta pikkurilleissä on Kuoleman varjelusten merkki. Tällä pienellä symbolilla on oma merkityksensä kirjoissa ja tämän lisäksi se merkkaa minulle myös juurikin koko J. K. Rowlingin luomaa taikamaailmaa ja sitä, että ilmaisen kiintymykseni tähän (eli olen siis täysi sekopää fanityttö).


Lupaan, että tästä ei tule mitään Harry Potter -blogia, tämä aihe jää ainakin toistaiseksi nyt tähän postaukseen, en viitsi jauhaa tästä enempää, sillä muuten postauksessa olisi luettavaa pariksi tunniksi... Tämä oli nyt kaiken fanituslöpinän keskellä kuitenkin ylistyspostaus Rafaélalle, olen niin älyttömän tyytyväinen hänen tekemiin kynsiin. Huoltoväli on itselläni se 4 viikkoa, eikä mitkään laitattamani kynnet ole ikinä pysyneet niin kauaa aiemmin. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Latest Instagrams by @risingmess