BLINGTASTIC NAILS

5.10.2017
Kävin laittamassa elokuussa ennen häitämme geelikynnet RRnailsin Rafaélalla Helsingin Tapanilassa, sillä halusin olla hääpäivänä parhaimmillani, kynsistä lähtien. Päädyin Rafaélalle, kun pari omaa asiakastani oli häntä kehunut maasta taivaisiin ja katsottuani RRnailsin Instagramista (@rrnails) kuvia, olin täysin vakuuttunut siitä, että se on täysin oikea paikka minulle. Hääkynsistäni löytyy kuva mm. tästä postauksesta, kynsistä on kuvanottohetkellä kulunut tasan neljä viikkoa ja kynnet ovat uskomattoman hyvässä kuosissa!

Vaikka aluksi ideana olikin pitää vain hääkynnet, yllätyin niin positiivisesti kynsien pysyvyydestä, että tahdoin ehdottomasti pitää kynnet jatkossakin. Olen niin rakastunut näihin kynsiin (ja tottunut elämään hyvin pidemmän pituuden kanssa), etten aio luopua näistä. Hyvä ystäväni sanoo aina, että hän kiinnittää huomiota ihmisten kynsiin ensimmäisenä ja nätit kynnet luovat aina huolitellun lookin, oli kyseessä sitten pitkät tekokynnet, tai vain kaunis lakkaus.


Valkoisista hääkynsistä oli hauska vaihtaa nyt vähän "hillitympiin" vaaleanpunaisiin nude-kynsiin ja vaikka en normaalisti kestä mitään blingiä, on mieli näköjään muuttunut nyt kynsien suhteen, halusin jatkaa kimallelinjalla kynsien kohdalla. Nämä kynnet eivät kuitenkaan erotu niin radikaalisti, mitä valkoiset hääkynteni, joten koen nämä ehkä enemmän omaksi jutukseni näin arkielämään.

Uusien hääkynsien laittamiseen meni aikaa kolmisen tuntia ja huollon kesto oli kaksi tuntia. Aika menee nopeasti, Rafaéla on ihan super mahtava mimmi ja juttua riittää hyvin. Välillä jään vain lumoutuneena katselemaan, kuinka tarkasti hän hoitaa työnsä ja muutenkin ehkä itse kauneusalalla työskentelevänä ja opiskelevana, olen kiinnostunut erityisen paljon kaikista kauneusjutuista.


Kauneusalanammattilaisen näkökulmasta haluan vielä paneutua siihen, että kuinka hyvää jälkeä Rafaéla todellakin tekee ja kuinka huolellinen hän on ihan kaiken kanssa. Tämä ei ole mikään maksettu yhteistyö, vaan todellakin täysin vilpittömästi kirjoitettu ylistyspostaus siitä, että olen löytänyt ensimmäisen kerran kynsientekijän, jonka työskentelyyn ja visioihin pystyn luottamaan sataprosenttisesti.

En olisi eläissäni uskonut, että minulla tulee kynnet pysymään samanlaisina kuukauden verran aiemman kokemukseni perusteella, mutta nyt on sekin todistettu ja en voisi olla tyytyväisempi. Omat kynteni olivat niin karsean näköiset ennen hääkynsiä, että edelleenkin tekee pahaa katsoa ennen-kuvaa. Minulla on myös ollut aina kunnon nakkisormet ja ensimmäistä kertaa ikinä sormeni näyttävät huomattavasti kapeammilta ja olo on kuin kuninkaallisella näiden kynsien kanssa toimiessa.

Kuvat: Rafaéla Mäkimartti. Kuvat lainattu RRnailsin Instagramista (@rrnails).

En malta odottaa seuraavaa huoltoaikaa! Kuukaudessa kerkeää kuitenkin aina vähän kyllästymään, joten huoltojen yhteydessä on aina kiva saada uusi look kynsiin - sitä miettiessä odottelen siis seuraavaa huoltoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Latest Instagrams by @risingmess