OUR WEDDING: HÄÄAAMU

1.10.2017
Ajattelin käydä blogin puolella meidän elokuiset häät läpi muutamassa eri postauksessa, sillä juttua ja kuvia riittää. Olen aiemminkin jo hehkuttanut valokuvaajaamme täällä blogin puolella, mutta taas kerran, kaikki krediitti ja kunnia menee Mikko Pääkköselle, joka ikuisti tärkeän päivämme valokuviksi aamuvalmisteluista lähtien.

Mikko oli alusta saakka aivan mahtava, saatoin laittaa sähköpostia keskellä yötä ja sain vastauksen samantien. Olin aivan innoissani jo ennen häitä Mikon kuvaustyylistä ja seurasinkin häntä ahkerasti mm. Instagramin puolella (@mikko_paakkonen) ja ihailin häätarinoita hänen kotisivuillaan. Tapasimme mieheni kanssa Mikon pari viikkoa ennen häitä kuvauspalaverissa ja tämä varmisti vielä lopullisesti sen, että Mikko oli aivan nappivalinta häidemme kuvaajaksi.

Hääpäivä alkoi aikaisella herätyksellä ja vähän liiankin aikaisella, jos mietitään edellisen yön uniamme kaasojen kanssa (kello taisi olla kolme yöllä, kun juoksin vielä hotellihuonetta ympäri...). Yövyimme häitä edeltävän yön Helsingin keskustassa Hotelli Marskissa, meillä oli ihana Junior Sviitti, joka toi oman luksuksensa hääviikonloppuun. Heräsimme jo ennen seitsemää, kävimme vuorotellen suihkussa ja aamupala tuotiin meille huoneeseen puoli kahdeksan aikoihin.

Meikkaaja-kampaajani Irina Arvokas (IG: irina_arvokas) saapui laittamaan minua juhlakuntoon kahdeksan aikoihin ja kaasoille tuli meikin ja kampauksen tekemään Morsiuspalvelu Anna-Mari Kristiina. Valokuvaajamme Mikko Pääkkönen tuli kymmenen aikaan aloittamaan päivän kuvailut ja tähän mennessä olin itse viittä vaille valmis ja tytötkin olivat hiljalleen valmiina. Aamu meni rennosti ja naureskellen, juotiin vähän skumppaa ja nautittiin aivan uskomattoman hyvästä aamiaisesta (paras ratkaisu oli ehdottomasti ottaa aamupala huoneeseen tuotuna, ei jotenkin olisi napannut yhtään mennä muiden ihmisten joukkoon buffet-aamiaiselle).

Koska kuvia on paljon, laitan ne yhtenä pötkönä tähän postaukseen, niin niitä on miellyttävämpi katsoa. Eli hääaamun valmistelut, olkaa hyvät, kaikki kuvat ovat Mikko Pääkkösen ottamia:Helma kouraan ja eikun menoksi! Kuvia on vielä oikeasti paljon lisää aamun valmisteluista, mutta kaikkia en tule julkisesti jakamaan, tästä saa jo aika hyvin osviittaa, miten meidän aamu sujui elokuussa hääpäivän alkajaisiksi. Aamuvalmisteluiden jälkeen menimme ottamaan First Look -kuvia ja hääpotretteja ennen kirkkoa, mutta niihin palaan myöhemmin seuraavassa Our Wedding -postauksessa.

Kiitos vielä kaikille, jotka olivat aamulla auttamassa valmisteluissa ja erityiskiitos Mikolle, sillä ilman kuvia olisi vaikea fiilistellä näin jälkikäteen. Haluan kyllä vielä painottaa sitä kuvien tärkeyttä, ne on se ainoa konkreettinen asia, mikä häistä jää käteen (okei, mies ja sormus, mutta you got the point) ja voin kertoa, että se jännitys häiden jälkeen kun odotat kuvia, on oikeasti yhtä jännittävää, kuin se alttarille käveleminen itse hääpäivänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Latest Instagrams by @risingmess