KOEMEIKKI JA -KAMPAUS

1.10.2017
Häitämme juhlittiin elokuun puolessa välissä ja hääpäivää varten hankin meikkaaja-kampaajan loihtimaan naamani ja tukkani juhlakuntoon. Osaan itsekin meikata ja laittaa kampauksia, olen ollut kiinnostunut näistä asioista niin kauan kuin muistan ja tällä hetkellä opiskelen aikuispuolella parturi-kampaajaksi ja meillä kuuluu koulutukseen myös ehostuskurssit. Olen kuitenkin sitä mieltä, että vaikka selviäisit kiitettävästi omin avuin hääaamuun laittautumisista, kannattaa palkata toinen ihminen hoitamaan asia – oman tukan ja naaman väkertäminen on viimeinen asia mikä kiinnostaa hääaamun jännityksissä.

Oman pärstäni laittoi juhlakuntoon ihana ja upea Irina Arvokas. Irinaa voi seurata mm. Instagramissa nimimerkillä @irina_arvokas ja hänellä onkin erittäin vaikuttava kuvagalleria meikkauksistaan. Ennen häitä kävin koemeikissä- ja kampauksessa, jotta saatiin vähän hahmoteltua mitä tehdään sitten itse hääpäivänä. Olimme jutelleet Irinan kanssa aiemmin, että laitan uudet hiustenpidennykset ennen häitä ja tarkoitus oli tehdä juhlakampaus pitkään tukkaan. Päätin kuitenkin pitkän miettimisen jälkeen, että en tahdo pitkiä hiuksia, olin unelmoinut lyhyestä tukasta jo pidemmän aikaa ja uskalsin lopulta tarttua saksiin ja leikata hiukset lyhyeksi – se oli paras päätös ikinä ja olen niin tyytyväinen, että toteutin haaveeni.


Koemeikki- ja kampaus on nimensä mukaisesti kokeilu ennen sitä lopullista versiota. Koemeikin jälkeen päädyin mm. siihen, että tehdään meikkipohja omalla bb-voiteellani, jotta pisamani kuultaisivat paremmin läpi ja naama tuntuisi samalta, mitä muutenkin arjessa bb-voiteen kanssa. Jätettiin myös leuasta vähän varjostuksia vähemmälle hääpäivän meikkiin ja päädyin lopulta huulimeikin suhteen omaan luottohuulirasvaani, josta tulee aavistuksen verran väriä (käytän niin harvoin huulipunaa, että oma luottohuulirasva oli paras ratkaisu häitä varten). Irina suhtautui erittäin hyvin pyyntöihini ja itsekin kauneusalalla työskentelevänä teen tottakai aina asiakkaan toiveiden mukaisesti kaiken. Häämeikki oli lopulta juuri minun näköiseni, vähän juhlavampi ja huolitellumpi versio omasta arkimeikistäni.

En tiedä kuinka tarkasti muut tihrustavat kuvia, itse on tietenkin aina se kriittisin ihminen, mitä omaan naamaan tulee, mutta nenäni on murtunut nuorempana ja välillä sen näkee näistä kohtisuoraan otetuista kuvista. Irina sai tehtyä nenästäni ihanan kapean ja en joutunut miettimään hetkeäkään hääpäivänä nenääni ja sen epäkohtia.


Minulla on volyymiripsienpidennykset ja näissä kuvissa ripset olivat erittäin pahasti huoltoa vailla, eli silmät näyttävät aavistuksen verran hölmöiltä näissä kuvissa ripsien osalta. Ennen häitä oli tietenkin vielä ripsihuolto ja lopullisen meikin kanssa oli myös ripsetkin kuosissa. Häitä edeltävässä ripsihuollossa laitettiin myös milliä pidempää volyymipidennyskuitua ripsien sekaan, kamera syö jo muutenkin tosi paljon meikkiä ja lopullisia kuvia katsoessa olin tyytyväinen siihen, että ripsetkin olivat (vaikkakin vain aavistuksen) pidemmät, mitä normaalisti.

Irina teki hyvää työtä, lopullisia kuvia meikistä ja kampauksesta on tulossa vielä myöhemmissä postauksissa, hääpäivästä on ihan älyttömästi kuvia ja tulen jakamaan niitä täällä blogissa piakkoin. Molemmat kuvat on ottanut Irina Arvokas, joten kaikki propsit hänelle, niin kuvista, kuin meikistä- ja kampauksestakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Latest Instagrams by @risingmess