JERSEY GARDENS MALL

1.10.2017
Pictures: New Jersey, September 2016.

Paluu taas vuoden takaiseen New Yorkin reissuun, näitä asukuvia on jokaiselta reissupäivältä tietokone täynnä, joten luvassa on vielä muutaman päivän kuvat uusien postauksien muodossa. Kerroin ensimmäisessä New York -postauksessa, että kaupunki itsessään oli ehkä lievä pettymys, kun odotukset olivat niin korkealla. Tästä huolimatta rakastuin kuitenkin Times Squareen ja tämän lisäksi reissun shoppailukohokohta oli ehdottomasti Jersey Gardens Mall, joka on käytännössä täysin outlet -ostoskeskus.

Hotellimme oli Times Squaren kupeessa ja pienen kävelymatkan päässä oli bussiasema, josta otimme bussin kohti New Jerseyn ostoskeskusta. Matka-aika taisi olla jotain puolen tunnin ja tunnin väliltä, yllättävän helposti ja nopeasti matka kuitenkin taittui, oli siinä nimittäin aika makeita maisemia katseltavana.


Itse ostoskeskus oli jokaisen shoppailijasekopään unelma, ostoskeskus oli erittäin iso ja liikkeitä oli niin paljon, ettei todellakaan keretty käymään kaikissa, vaikka vietimme kokonaisen päivän siellä. Outlet-liikkeissä oli käytännössä samoja mallistoja, mitä Suomessa sillä hetkellä normimyynnissä, mm. Michael Korsin liikkeessä oli laukkuja alennuksessa, mitä ei vielä Stockmannille ollut edes saapunut niitä kysellessäni.

Jenkeissä on ihana käydä Victoria’s Secretillä, kun siellä on kunnon vaatemallistot, sekä PINK-mallistot. Ostin outletista mm. muutamalla dollarilla alusvaatteita, mistä saisi muualla pulittaa kymmeniä euroja. Victoria’s Secretin Outletissa oli myös muutamia samoja vaatteita älyttömin alennushinnoin, mitä löytyi myös normaalin ovh:n kanssa Times Squaren lähellä olevasta normiliikkeestä.


LIPPIS: NEW ERA YANKEES CAP
MEKKO: FOREVER21
KENGÄT: ADIDAS

Olimme shoppailleet jo muutaman päivän ennen Jersey Gardeniin menoa ja vietettyäni päivän outlet-ostoskeskuksessa totesin, että jos New Yorkiin menee, kannattaa kaikki shoppailut tehdä New Jerseyn ostoskeskuksella. Ostoskeskus oli niin suuri menestys, että pohdittiin paristi reissun aikana, että olisiko pitänyt tehdä vielä uusi päiväreissu ostoskeskukselle. Onneksi ei tehty, sillä loppujen lopuksi juoksimme viimeisenä päivänä paniikissa etsimässä minulle kolmatta matkalaukkua ennen lentokentälle lähtöä, kun olin valvonut edellisen yön itkua vääntäen, kun reissun ostokseni eivät mahtuneet kahteen matkalaukkuun millään, vaikka ne olivat käytännössä tyhjiä reissuun lähdettäessä…


Erittäin vahva suositus siis Jersey Gardens Mallille, jos New Yorkiin päin on suuntaamassa ja reissun yhtenä tavoitteena on päästä ”vähän” shoppailemaan. Äitini ja nuorin siskoni olivat kuukausi sitten New Yorkissa lomamatkalla ja molemmat olivat tehneet taas älyttömästi hyviä löytyjä outlet-ostoskeskusreissullaan (jouduin kuuntelemaan siis kateellisena heidän shoppailukertomuksiaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Latest Instagrams by @risingmess