THE FIRST ONE (IS THE WORST ONE)

1.10.2017
Blogin ensimmäinen postaus; se, mitä katselet myöhemmin myötähäpeälasien kautta ja mietit, että tuonkin olisi voinut varmasti kirjottaa paremmin. Se ensimmäinen postaus tuntuu jostain syystä olevan se kaikkein vaikein, mutta yritän suorittaa tämän nyt jonkin sortin kunnialla loppuun saakka.

Kuka olen ja mikä on Rising Mess?

Olen Laura, 26-vuotias helsinkiläinen koiranomistaja, vaimo ja yrittäjä, sekä nykyään myös opiskelija. Ehkäpä sisälläni asuu myös pieni somettaja, jonka elämä välillä valitettavasti pyörii vähän liiaksi puhelimen ja tietokoneen ympärillä. Tämä blogi on kasvava sotku omasta elämästäni ja olet enemmän kuin tervetullut seuraamaan blogiani. Lifestyle blogissani yhdistyvät asukuvat, kauneusjutut, matkustelu, terveellinen elämä ja ripaus hääjuttuja yhdeksi kattavaksi paketiksi.

Kuvaaja: Mikko Pääkkönen

Miten päädyin perustamaan blogin?

Hävettää ihan myöntää, mutta tämä ei tosiaankaan ole ensimmäinen blogini. Olen blogannut vuosina 2008-2014 suhteellisen aktiivisesti, aina välillä kuitenkin hävittäen sen punaisen langan ja kokien kriiseilyä blogin suhteen. Siinä vaiheessa kun homma alkaa tuntua väkisin vääntämiseltä, on vain yksinkertaisesti fiksuinta lopettaa. Olin ehkä vähän hukassa itseni kanssa, mutta muutamassa vuodessa on kerennyt tapahtumaan paljon ja koen olevani nyt valmiimpi kuin koskaan ryhtymään uudelleen tähän blogimaailmaan.

Olen aina blogannut käyttäen Bloggeria alustana ja olen enemmän kuin tyytyväinen siitä, että Blogger on uudistanut viime kuukausien aikana teema-valikoimaansa ja ensimmäistä kertaa ikinä tuntuu siltä, että tästä blogista tulee niin minun näköinen kuin olla ja voi. Ensimmäistä kertaa ikinä ei tarvinnut tehdä tuntien muokkaamisprosessia ja tämä alusta toimii upeasti myös mobiililaitteiden kautta. Pisteet Bloggerille, vielä lähemmäs kymmenenkin vuoden jälkeen palaan aina painamaan "perusta uusi blogi" -painiketta. Kerran bloggaaja, aina bloggaaja...? Tältä se ainakin tuntuu, mieli halajaa aina palaamaan tähän, tämä on se juttu missä olen vahvimmillani.

Blogin sisältö?

Ylempänä mainitsinkin jo blogin aihealueista ja itse sisältöä tykkään tuottaa niin, että postauksissa on kauniita kuvia ja oikeasti myös sitä tekstisisältöä. Tällaisista blogeista tykkään itsekin eniten - parasta on kun sisältö miellyttää niin silmää, kuin oikeasti tarjoaa myös luettavaa ja ehkäpä vähän pohdittavaakin jälkeenpäin. Sellaista normaalia arkihömppää omien mielenkiinnonkohteiden ympärillä ja joskus ehkä jotain tekstinpätkää vähän pintaakin syvemmältä.

Olen selvästi myös valmistautunut jossain syvällä alitajunnassani siihen, että joku päivä uskallan tehdä tämän ratkaisun ja aloittaa tämän blogihomman kunnolla uudestaan. Vuosi sitten ostin uuden kameran ja siitä saakka olen pikkuhiljaa koonnut kuvamateriaalia, minulla on satojen kuvien edestä julkaisemattomia kuvia ja nyt kun kuvia katson, on kaikki otettu siihen malliin, kuin olisinkin ne johonkin blogiin laittamassa. Siirsin juuri loput kuvat muistikortilta tietokoneelle mm. viime vuoden New Yorkin reissusta ja kansioon tuli yli tuhat kuvaa lisää - materiaalia löytyy siis aika reippaasti. Tuleva syksy ja talvi tuottavat tietenkin suomen olosuhteissa aina omat haasteensa, luonnonvalo on paras kuvausalusta ja hiljalleen alkaa päivät lyhenemään ja hyvät kuvausolosuhteet hupenemaan - ehkä tästä kuitenkin selvitään!

Sosiaalinen media?

Löydät minut myös Instagramista ja Snapchatista blogin lisäksi, molemmissa julkaisen juttuja nimimerkillä @risingmess.

Tervetuloa seuraamaan blogiani, tämä kasvava sotku aloittaa matkansa nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Latest Instagrams by @risingmess