HÄÄT - OVATKO NE NYT OHI?

1.10.2017
Otsikkoon vastatakseni, kyllä, häät ovat ohi, mutta blogin puolella vasta aluillaan. Viimeinen vuosi elämästäni meni tiiviisti häidemme järjestämisen parissa ja aion ripotella blogiin sinne tänne hääaiheisia postauksia. Aion tuoda blogiin tästä hääuniversumista sen oman näkemykseni, ehkäpä myös vähän enemmän tämän hetken kauneusvillitysten ja muodin puolelta. Minulla on myös liuta maailman parhaan hääkuvaajamme Mikko Pääkkösen kuvaamia hääkuvia, enkä malta odottaa, että pääsen laittamaan näitäkin esille, niin blogiin, kuin Instagramin puolellekin.

Tiivistettynä: vaikka luvassa on hääjuttuja, niin ei hätää, blogissa tulee näkymään myös niitä muita aihealueita yhtä paljon!


Ehkäpä lyhyt tiivistys tästä häähömppäilypuolesta on kuitenkin kohdillaan, jotta näissä hääjutuissa on ylipäätänsä edes mitään järkeä. Olemme olleet kahdeksan vuotta yhdessä mieheni kanssa, asuneet käytännössä alusta saakka saman katon alla ja kahdeksan vuoden taipaleemme aikana olemme saaneet rakastaa myös kahta ihanaa koiraa, joista toinen valitettavasti poistui keskuudestamme vuosi sitten sairauden myötä. Tällä hetkellä asumme tyttökoira Demin kanssa Helsingissä kolmiossamme ja nykyään olemme tosiaan mieheni kanssa aviopuolisot toisillemme.

Meidän häitä juhlittiin elokuun 19. päivä Helsingissä ja vaikka itse häälauantai oli täydellinen, voin sanoa kokemuksen syvällä rintäänellä, että häiden järjestäminen, saatika elämä niiden jälkeen ei todellakaan ole mitään ruusuilla tanssimista. Mainittakoon nyt vaikka tähän väliin, että olen erittäin suorapuheinen ja tulen kertomaan asiat mitään kaunistelematta, joten tästä blogista saa varmasti erittäin realistisen kuvan siitä, mitä sen yhden päivän taustalla on (hikeä, verta ja kyyneliä...).

Naimisissa kuitenkin ollaan, enkä kuollut stressistä aiheutuvaan sydänkohtaukseen ennen hääpäivää, vaikka kovasti tätä pelkäsinkin itkiessäni keskellä yötä juhlapaikan lattialla koristeiden keskellä häitä edeltävinä päivinä. Elämä on jatkunut täysin samanlaisena häiden jälkeen, suurin muutos on se, että joudun uusimaan passin, ajokortin ja kaikki muut tärkeät kortit nimenmuutoksen vuoksi. Häistä jäi käytännöntasolla eniten käteen se, että koko touhu on kyllä täysin hullun hommaa ja kuulun selvästi itse täysin tähän kategoriaan. Jep, hääpäivämme jälkeen koin jotenkin sen häämaailman kaikessa sekopäisyydessään täysin itseäni varten luoduksi alustaksi ja aion hiljalleen viedä omia työkuvioitani lähemmäs tätä hääbisnestä. Työskentelen kauneusalalla ja tulevaisuudensuunnitelmat työtaipaleella on tosi kovasti nyt kiinni hääpainoitteisissa jutuissa - tulen avaamaan tätäkin aihetta myöhemmin lisää täällä blogin puolella.

Tuleville morsiamille on luvassa blogin puolella jonkin verran vinkkejä, niin itse järjestelyihin, hääpäivään, kuin palveluntarjoajiinkin liittyen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Latest Instagrams by @risingmess