BUNNY GIRL

1.10.2017
Pictures: New York, September 2016.

Paluu taas vuoden takaiseen New Yorkin reissuun asukuvien muodossa. Rakastan pukeutumisessa yli kaiken sitä, jos joku kyseenalaistaa asuvalintojani. Tykkään siitä, että oma pukeutumiseni ei välttämättä miellytä kaikkia, tai asusteeni aiheuttavat jollekulle astetta suurempaa kulmakarvojen nostelua. Tämä asu aiheutti sitä, ei New Yorkissa, mutta Suomeen palatessani omien kavereideni kesken (ja ties kenen, jotka olivat kuvan asusta nähneet).

New Yorkissa sain erittäin paljon positiivista huomiota, lapset vilkuttelivat hymyillen pupunkorvien takia ja vieraillessamme luonnonhistorianmuseossa, oli työntekijät aivan haltioissaan ja huuteli ”hi bunny!” -moikkailujaan iso hymy naamalla. Suomessa ensimmäinen kysymys oli, että ”mitkä helv*tit ne sun korvat oli…?”. Mission completed, onnistuin aiheuttamaan paheksuntaa näinkin pienellä asialla. Odottakaa vaan, kun pääsen kunnolla käyttämään uutta takkiani Zarasta, mieheni nimesi sen ”rumimmaksi koltuksi, mitä hän on eläissään nähnyt”.


"Miksi sun piti laittaa tommoset korvat tohon, onko noi jotkun lasten naamiaiskorvat?"  Tämmöisiä lauseita kuulin jo pelkästään tästä asusta. Jollain kieroutuneella tavalla tämmöiset kommentit kuitenkin vain rohkaisevat pukeutumaan entistä enemmän tasan tarkkaan niin, minkä koen itselleni mieluisaksi lookiksi. Tästä taas päästään kylläkin klassiseen aiheeseen: mitäpä jos jokainen pitäisi huolen vaikkapa niistä omista asioistaan...?

Jos joku nyt miettii sitä, että miksi tosiaan laitoin pupunkorvat, niin miksi en? Halusin pannan päähän, minulla oli vuosi sitten otsatukka reissun aikaan ja tämä tuntui silloin aamulla päivältä, jolloin halusin otsatukan piiloon. Ostin pannan New Yorkista American Eagle Outfittersilta (panta on Aerien) ja uskokaa tai älkää, niin maksoin korvista enemmän, mitä jalassa olevista Adidaksen uusista tennareista (okei, kengät oli alessa, mutta kuitenkin, sen verran paljon tuohon pantaan kiinnyin). Pupunkorvat eivät jää ainokaisiksi korvapannoiksi, mitkä New Yorkista kotiutin, blogin puolelle on tulossa vielä lisää näitä vuoden takaisia asukuvia ja siellä on lisää pantakuvia.


PUPUNKORVAT: AERIE
MEKKO: FOREVER21
LAUKKU: MICHAEL KORS
KENGÄT: ADIDAS

Jokaisessa New Yorkin -reissun asukuvassa taitaa olla pääosin Forever21:n vaatteita päällä ja en malta odottaa joulukuuta, kun vaatekaappini saa taas täydennyksen kyseisen ketjun vaatteista. Lähdemme nuorimman siskoni kanssa pienelle viikonloppureissulle Amsterdamiin keskimmäisen siskomme luokse kylään (hyvällä päättelykyvyllä saattoi tajuta, että olen itse vanhin siskoista) ja odotan niin jännityksellä, että pääsen taas kahteen lempikauppaani, Forever21 -liikkeeseen ja Primarkiin. Tässä on kaksi ketjua, jotka ovat jokaisen shoppaholistin unelmia, nyt pitää laittaa vaan kaikki ylimääräinen säästöön, niin pääsee käymään kaupoilla viikonloppureissun aikana.

Kuvissa näkyvä mekko on jäänyt tätä nykyä itselleni isoksi (tästä aiheesta puhuin lisää mm. edellisessä New York -postauksessa), mutta en raaski luopua siitä, joten se koristaa nykyään meidän makuuhuonetta roikkumalla nätisti vaaterekissä. Tätäkin suuremmalla syyllä tahdon päästä äkkiä koluamaan Forever21:n mekkovalikoimaa läpi, olen joutunut luopumaan niin monesta vanhasta lempparivaatteesta, joten uskottelen tämän turvin itselleni, että voin hyvin ostaa pari mekkoa lisää vaatekapin täytteeksi (ja toki myös käytettäväksi).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Latest Instagrams by @risingmess