POPSOCKETS MANIA

1.10.2017
Popsockets, jokaisen aktiivisomettajan turhake - paitsi itse kyllä allekirjoitan näiden hyödyllisyyden aivan sataprosenttisesti! Nykypäivänä moni elää vähän liiaksikin puhelin kourassa ja valitettavasti joudun myöntämään, että kuulun itsekin tähän kategoriaan. Olin nähnyt aiemmin näitä epämääräisiä puhelinpampuloita mm. muutaman jenkkitubettajan vlogeissa ja katsonut, kun tubettajat kauppasi puhelinpidikkeitä omien tuotemerkkiensä varjolla. Muistan miettineeni, että mikä ihme kyseinen nappula on, enkä silloin vielä tajunnut sen hyödyllisyyttä.

Elokuun alussa olin häiden alla ostoksilla ja etsin Clas Ohlsonilla valokoristeita meidän juhlapaikalle ja siinä lomassa eksyin huvin ja urheilun vuoksi tutkimaan kaupan muutakin valikoimaa. Eksyin elektroniikkatarvikkeiden luokse ja silmääni osui nämä pyöreät puhelinpidikkeet ja pääsin ensimmäistä kertaa katsomaan, miten ne nyt käytännössä toimivat. Olin muutenkin tilannut häitä varten uudet puhelimenkuoret (tiedän, kuinka turhamaista on ostaa erikseen "hääkuoret") ja päätin ostaa kokeiluun Popsocketsin, jonka kiinnitin kuoriin.


Välillä oikeasti joudun kyseenalaistamaan omaa turhamaisuuttani, mutta Popsockets oli parin päivän käytön jälkeen niin suuri hitti elämässäni, että tuntui oudolta pitää työpuhelinta kädessä, missä ei tätä kätevää pidikettä ollut. Rakastuin tähän niin paljon, että menin samantien ostamaan kahdelle kaasolleni samanlaiset Popsocketsit lahjakassin täytteeksi (mitkä tytöt saivat häitä edeltävänä iltana hotellilla) ja tytötkin oli näistä innoissaan.

Omalla kohdallani pidike on auttanut siinä, etten yhtä herkästi tiputa puhelinta, mitä aiemmin (onneksi puhelimessa on myös panssarilasi ja suojakuoret aina, niin näyttö ei ole hajonnut). Katson myös käytännössä joka päivä puhelimesta Netflixiä tai Youtube-videoita, kun mies pitää yleensä television kaukosäädintä hallussaan ja meillä on muutenkin aina vähän ne omat ohjelmat seurattavana. Puhelimen saa kätevästi asetettua pidikkeen avulla asentoon, jossa se pysyy hyvin pystyssä tasaisella pinnalla - enää ei tarvitse asetella luuria nojailemaan jotain muita viritelmiä vasten.


Popsockets mahdollistaa myös sen, että älypuhelinta on helpompi käyttää yhdellä kädellä ilman putoamisvaaraa ja turhamaisuuksien maailmassa selfieiden ottaminen/snapchattailykin on huomattavasti helpompaa, kun käden asento on parempi pidikkeen avulla. Kun pidikettä ei tarvitse, saa sen painettua pieneen tilaan puhelimen takakuorta vasten ja taas käytettäessä sen saa helposti nostettua.

Kävin tutkimassa Popsocketsin sivuilta pidikkeen muita käyttömahdollisuuksia ja kahdella pidikkeellä pystyy mm. helposti kieputtamaan kuulokkeet takakantta vasten (onnistuisi varmasti jotenkin fiksusti myös yhdenkin pidikkeen avulla) ja Popsocketseja saa kiinnitettyä helposti myös esimerkiksi tabletteihin. Olin aivan haltioissani myös kaikesta valikoimasta, mitä Popsocketsin sivuilla oli tarjolla, tämä oma puhelinpidike ei todellakaan tule jäämään vain tähän yhteen marmori-kuvioituun, sillä erilaisia malleja oli vaikka muille jakaa. Pidikkeen saa myös irroitettua ja kiinnitettyä uudelleen, eli jos sitä tahtoo siirrellä, niin paikan vaihtaminen ei ole ongelma. Pidikkeeseen saa ostettua myös toisen "kiinteän pidikkeen", mikä kiinnitetään esimerkiksi auton kojelautaan ja puhelimen saa helposti asetettua siihen - tästä olisi ainakin itselleni hyötyä, koska tarvitsen usein navigaattoria liikkuessa ja yleensä puhelin makaa epäkäytännöllisesti sylissä tai pelkääjän paikalla ajon aikana.


Olen nähnyt myös vastaavia pidikkeitä mm. Glitterissä ja kaipa nämä ovat jo sen verran yleistyneet, että näitä löytää varmasti yhdestä, sun toisesta liikkeestä. Näitä on ollut myös jo jonkin aikaa markkinoilla, itse heräsin ehkä vähän myöhään näihin (kun se suurin hypetys taitaa kuitenkin olla jo ohi), mutta onneksi heräsin, sillä tämä pieni pampula on oikeasti upgradennut oman puhelimen käyttöni uusiin ulottuvuuksiin.

En ole myöskään varmaan koskaan kirjoittanut yhtäkään blogipostausta näin suurella innolla ja hullulla kirjoitustahdilla, yllätyin itsekin, että kuinka innoissaan voi olla jostain näin pienestä asiasta. Hintaa Popsocketsilla oli Clas Ohlsonilla n. kymmenen euron verran ja vaikka hetken mietinkin, että onkohan se kymppi hukkaan heitettyä rahaa jostain tämmöisestä turhakkeesta, niin nykyisen käytön perusteella hinta tuntuu aivan naurettavalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Latest Instagrams by @risingmess